Kitette a produkció Simont a VV-villából, mert megtépte egy őt provokáló lány ruháját.

A Való Világ 6 legkülönösebb figurájaként költözött be Simon a valóságshow-ba, és valószínűleg kinn is egy szétszórt, furán öltöző és cikornyásan fogalmazó egyetemista, de benn még rátett egy lapáttal. Pár nap után bőven vezette a népszerűségi listát, úgy nézett ki, nyeri a szériát, ha nem hibázik nagyokat.

Két hét után már hibázott is, kis bólét öntött a kertben lévő kacsa ivótáljába, cigifüstöt fújt az állatra, ami miatt össztűz zúdult rá, többen ordibáltak vele, provokálták, ő meg nem bírta idegileg: amikor az a balhékat kereső, amúgy is konfliktusgeneráló Viki a nadrágját lehúzta, az idegileg megviselt Simon megtépte a lányt, akin utána rongyokban lógott a ruha.

A műsor alatt villámgyorsan megszavaztatta az RTL a nézőket arról, mi legyen a sorsa, hiszen a szabály kimondja, hogy ki kell zárni azt, aki fizikai agressziót alkalmaz (egy korábbi szériában egy üveget és gyümölcsöt dobáló lányt zártak ki). A tévézők 57%-nak nem volt elfogadható az eset, a nagy esélyes már csomagolhat is. Simon fényképe a honlapon már nem színes, hanem fekete-fehér, tehát a csatorna vélhetően komolyan gondolta, és kitette a műsorból a renitens fiút.

Simon, VV6Forrás: RTL II