VV6: a legalkalmatlanabb műsorvezető, a legfurább húzás

VV6, BeleValóVilág
Vágólapra másolva!
Egy hónapja kezdődött a szélsőséges érzelmeket kiváltó Való Világ hatodik szezonja, amely azóta igen korrekt napi nézettséggel megy. Ebből az alkalomból összeszedtünk 12 "leget": ki a legszürkébb játékos, ki a legtaktikusabb, mi volt a szerkesztők legbénább ötlete?
Vágólapra másolva!

Legidegesítőbb szöveg: Aurelio minden élő adás végén felüvölt, mint akit nyúznak: „Arturo, Arturo!" – rikkantotta a vasárnap esti kiválasztás végén is, nyilván így akar üzenni valakinek. Erős a gyanúnk, hogy a fiatal villalakó nem az 1906-ban született kolumbiai költő, Aurelio Arturo Martínez előtt tiszteleg tébolyult rikoltozásával. Nem láttuk, hogy a Morada al Sur című kötetet lapozgatta volna - de ezzel még nem jutunk közelebb a megoldáshoz: ki az az Arturo?

Legtaktikusabb játékos: Egy darabig Simon volt az, aki a beköltöző-show napján felvette a félőrült udvari bolond karakterét, majd ezt lelkiismeretesen vitte is végig, míg el nem szakadt a cérna, és ki nem záratta magát a villából. Őt abszolút tudatosan provokálta Viki, aki ezzel átvette a nagy taktikus címét, amelyet mostanában épp az a Dávid igyekszik elvenni tőle, aki könnyen lehet, hogy párbajra hívja szerda este.

Legszürkébb játékos: Komoly meccs zajlik ezért a cseppet sem megtisztelő címért, többen szerfelett ügyesen alakítják a láthatatlan ember figuráját. Charlotte a Simon-érában is főképp csak paplan alatti motyogással került be az összefoglalókba, de párja kizárása óta sem aktív. Teo legutóbb akkor került adásba, amikor őrjöngve üvöltözött a parányi udvaron. Amúgy róla sem tudnak mit mutatni a szerkesztők – talán azért, mert végtelen passzivitásban múlatja idejét.

Forrás:RTL II

Legunalmasabb kapcsolat: Dorka-Zsolt. Nincsenek nagy emóciók, kiborulások, és ha valami miatt mégis pampogni kezd az előbbi, halvérű, lelassult párja szépen lecsitítja. Ennél még a Dávid-Zsófi, Aurelio-Iza próbálkozások is érdekesebbek, még akkor is, ha előbbi csak taktikai húzásnak tűnik, utóbbi pedig óvodás szinten zajlik.

Leghülyébb ötlet: Betenni állatokat a villa kicsiny udvarára. Korábbi szériákban is küldtek be állatokat, például kutyákat, malacot vagy madarat, de ez nem egy értelmes szerkesztői döntés, hiszen műfű van a kertben. Ez talán focira alkalmas, de nem a liba és a kacsa természetes közege.

Legnagyobb veszteség: A bájos nevetésű Alexát pár nap után kiszavazták a nézők, rá talán már alig emlékeznek, és a feledés vár Lacira is. A netezők még mindig Simont emlegetik a legtöbbet, mert bár ő is sokakat idegesített, képes volt meghökkentő húzásokra, idióta szóviccekre, eredeti, sajátos érvelésre. Felvette a kesztyűt bárkivel szemben, miközben külsejével egy végső összeomlás előtt álló idegbetegre emlékeztetett.

Legkockázatosabb húzás: Dávid magára rakatott pár jelet, hogy kivihesse párbajra a nagyszájú, mindenkivel okoskodó Vikit, pedig előbbi egyáltalán nem olyan erős karakter, mint amilyennek hiszi magát. A benti nőkre nem nyomul, csak tessék-lássék közeledik feléjük, talán azért, hogy érdekes legyen a nézők számára. Ezzel szemben a konfliktusokban részt vesz, nem egyszer ő generálja őket. Vikit támogathatják a női nézők, akik szeretik a megmondós, határozott csajokat, ugyanakkor ellene szavaznak majd azok, akik nem tudnak túllépni Simon elvesztésén. Egy Dávid-Viki párbaj könnyen összejöhet, de megjósolhatatlan, hogy ki nyerné.

Forrás: RTL II

Legsötétebb játékos: Ebben a kategóriában is nagy a küzdelem. Krisztán egyszerű, mint egy kerítésléc, ritka ajándék tőle az értelmes, összetett mondat. Teo unott arccal előadott közönyös vakkantásai is azt a hitet erősítik bennünk, hogy nem kap meghívót az agysebészek éves konferenciájára. Trónkövetelő még az önmagát kispesti suttyóként definiáló Zsolt, aki az „improvizál" szót többször is az „imponál" helyett használta, és mivel a kortesbeszéd kifejezést nem ismerte, mintha kortársbeszédet mondott volna a minap. Ez nekünk nem improvizált.

Leggyorsabb hízás: Charlotte kezd tekintélyes pocakot ereszteni benn, de egy mai újságban nyilatkozó barátnője szerint kizárt, hogy terhes lenne. Ha mégis állapotos, akkor történelmet ír a 2002-ben indult VV-sztoriban, és az esélye is megnőne a fődíjra – de azért tuti befutónak öt-hat hónapos terhesen sem mondanánk.

Legostobább tett: Ebből is volt több, de talán Teo dühkitörése kívánkozik az első helyre. Alexa kipottyanása után a leszbikus szerető toporzékolt, sírt, zokogott, betrappolt a fürdőszobába és többször belebokszolt a falba. Mivel a fal erősebb anyagból készült, mint kis keze, az ujja eltörött, ki kellett vinni kórházba, hetek óta gipszben van. Ez nem csak neki kényelmetlen, hanem a szerkesztőknek is, mert a napi feladatokban, ügyességi játékokban nem lehet teljes értékű emberként bevetni.

VV6, BeleValóVilág Forrás: RTL II

Legalkalmatlanabb műsorvezető: Istenes Bence ugyan szaporán bakizik, Lilu meg olyan, mint egy volt domina, aki elmegy tanítónőnek egy különösen problémás gyerekeket összegyűjtő iskolába, de alapvetően rendben vannak, ahogy a semmitmondó, zagyva telefonhívásokra egészen értelmesen reagáló Béci is a BeleValóVilágban. Sajnos Csobot Adél viszont nem odavaló, mert ugyan a lénye mosolygós és cuki, de semmi köze a VV-hez. Úgy tudjuk, Attilát és Seherezádét is castingolták a kísérőműsorhoz, talán ki lehetett volna próbálni őket is.

Legnagyobb átváltozás: Józsi kisfilmjében az RTL úgy állította be a karaktert, mint aki szétcsap a férfiak közt, majd minden lányt a szexrabszolgájává tesz menten. Már a beköltözéskor látszott, hogy az imázsfilm hamis, Gyúrós úr feszülten toporgott a villa kapujánál, és már nem volt meggyőződve arról, hogy minden nőt orális szexre kényszerít, és minden férfit lealáz. Bent kiderült, hogy egyszerű lélek, és szereti nézegetni a tükörben a bicepszét, de valójában egy jó szándékú legény.