Börtönből szabadul Segal, a volt Való Világ-szereplő

2014.03.27. 21:01

Könyvet akar írni a villa utáni életéről. A Való Világ 3-ban láthatta őt a tévéző, 2004 elején.

"Segal igazi vagányként sohasem volt vamzer, vagyis áruló, és betyárbecsületből nem is vállalna ilyen aljas szerepet. Az viszont igaz, hogy rengeteg olyan dolgot átéltünk a villában és az utána következő években, ami sokaknak felfoghatatlan. Segal valóban botránykönyvet szeretne, hiszen látott és tapasztalt olyan dolgokat, ami csak keveseknek adatott meg, de senkit nem nyom fel" – magyarázta a Blikknek Indián, aki szintén ugyanabban a VV-szériában szerepelt az RTL Klubon.

A kopasz, kigyúrt, tetovált Segal a harmadik Való Világ-ban bukkant fel, olyan jeles szereplők mellett, mint Frenki, a volt pornós Pandora, a chippendale Tommyboy vagy Indián. Bulvárlapok címlapja után nyomban a villán kívül találta magát, mert fenyegető stílusát és gyakran érthetetlen dörmögését a tévézők nemigen szerették, az első körben kiszavazták a játékból. Czifra Tamás ezután eltűnt a médiából, egészen 2005 júniusáig, ekkor kapcsolták le egy Hollandiából származó, ötvenmillió forintot érő ecstasy- és kokainszállítmánnyal.

Elmondása szerint nem tudott a kocsiba rejtett kábítószerről, csak azért ment ki Hollandiába, hogy fekete táncosnőket toborozzon tervezett éjszakai mulatójába. Segal és társai ellen végül 650 millió forintos összértékű kábítószerrel való visszaélés miatt emeltek vádat.