Furcsa hibrid az új tévécsatorna, a C8

2014.03.27. 13:27

A Chello Central Europe új tévéje tinisorozatot, dokumentumfilmet, sportot de gyerekműsort is vetít. Start április 1-jén.

A Minimax adásideje után sugárzó Animax megszűnését követően, 2014. április 1-jétől a Chello maga tölti ki a felszabaduló esti sávot, a műsorfolyam C8 néven indul. 

Az este 20:00 és éjfél között látható, széles közönségnek szóló C8 egy rendszeresen frissülő műsorfolyam lesz. A tartalom betekintést ad a sport-, gyermek-, film-, életstílus és szórakoztató tudományos csatornák műsorkínálatába azzal a céllal, hogy kedvet csináljon a tematikus csatornákat tartalmazó műsorcsomagokhoz, áll a leírásban.

Leadja a díjnyertes Spektrum-sorozatot, A láthatatlan madárfotóst, a Receptdaráló Extrában újranézhetőek a legjobb fogások elkészítései, de lesz tinédzser-sorozat, valamint színészek és rendezők különleges portréi is a C8-ra kerülnek.

A C8 a Magyar Telekom, MinDig TV, a UPC és a DIGI kábeltelevíziós előfizetői számára érhető el április elsejétől, de bekerült a UPC Direct műholdas televíziós csatornakiosztásába, valamint a Minimaxot terjesztő számos más terjesztő kínálatába is.