Elindult a TV GO, online filmekkel, élő adással

Vágólapra másolva!
A TV GO 16 élő tévéadást – köztük az RTL Klub, TV2, M1 és Sport1 adását –, illetve ezernél is több filmet tartalmazó online Videotéka-szolgáltatást kínál. A Telekom TV bárhol fogható többféle eszközön, laptopon, táblagépen és okostelefonon is.
Vágólapra másolva!

A Telekom TV előfizetői elsőként próbálhatják ki a TV GO-t: a szolgáltatás segítségével nyomon követhetik a tévéműsort, 16 csatorna programját az országban bárhol, többféle eszközön: tableten, laptopon és okostelefonon, külön díj fizetése nélkül. A TV GO-n az élő televíziós adás követése mellett az Origo által szerkesztett, filmekkel kapcsolatos friss híreket, cikkeket, kritikákat is lehet olvasni.

Akik nem rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel, azoknak az élő tévéadás megtekintése még nem elérhető, de a regisztrációt követően a Videotéka kínálatából lehetőségük nyílik kölcsönözhető tartalmakat, filmeket, koncerteket, sorozatokat nézni a feltüntetett díj ellenében.

A TV GO-n már kezdetben is 16 csatorna (ATV, HírTV, M1, M2, Duna, Duna World, MTV Europe, LifeNetwork, Ozone Network, Sport1, Story4, Story5, TV2, RTL Klub, Viasat3, Viasat6) műsorát lehet élőben követni, és a csatornakínálat a jövőben folyamatosan bővül. A szolgáltatás segítségével a Bajnokok Ligája május 24-i döntője, majd a nyári világbajnokság mérkőzései is élőben nézhetők lesznek, bárhol és többféle eszközön.

Az új Telekom TV-előfizetők számára minden Telekom TV-díjcsomag 1990 Ft havi díjért érhető el az első 2 hónapban, 2 év hűségidővel. A harmadik hónaptól érvényes havi díjak és további információ a www.telekom.hu oldalon található.

A szolgáltatás a TV GO weboldalon, a Google Play-ről valamint később az AppStore-ból letölthető, okostelefonokra, táblagépekre telepíthető TV GO alkalmazással érhető el. A TV GO kizárólag belföldön vehető igénybe, használatához egyszeri regisztráció, folyamatos szélessávú internetkapcsolat – vezetékes-, mobilinternetes vagy akár wifis hozzáférés – szükséges. A szolgáltatás használata adatforgalmat generál.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.