Az Agymenők szőke nőjét vinnék ágyba

Kaley Cuoco
Vágólapra másolva!
A Comedy Central saját felmérésében arra kereste a választ, hogyan viszonyulnak a hazai nézők a legismertebb szitkom karakterekhez.
Vágólapra másolva!

A magyar humorcsatorna kérdőívét több mint 3000 fő töltötte ki - az Így neveld a faterod, a Ne bízz a ribiben!, az Agymenők, a Family Guy és a többi neves szitkom karakterei vetélkedtek. Meglepő, hogy az egyik legsikeresebb sorozat húzóarca, Sheldon Cooper a válaszadók 32%-át kifejezetten irritálja. Bobnak, a hamburgeresnek is hiába van impozáns kefebajsza, 27%-kal ő lett a második legidegesítőbb. Archer a harmadik helyen végzett – közölte a Comedy Central.

Kiderült az is, hogy a magyar szitkomrajongók kivel és mivel töltenék szabadidejüket. A válaszolók fele Barney Stinsonnal menne el lézerharcolni, Stewie-val, a Family Guy világuralomra törő csecsemőjével a 3000 kitöltő közül 510 ugrana el egy kis időutazásra. Édesapja, Peter Griffin sem maradhatott ki a szórásból, 14% vele töltené az időt és a sört.

Kaley Cuoco Forrás: AFP/Charley Gallay

A kitöltők több mint egyharmada Penny-t, az Agymenők szőkéjét vinnék táncba, ahogy Barney-t is sokan, szám szerint 870 netező gyűrné maga alá. James Van Der Beek, a Ne bízz a ribiben! sztárja csak 7%-ot kapott magyar rajongóktól.