Akciójelenettel búcsúzik a Jóban Rosszban színésze

Jóban Rosszban
Vágólapra másolva!
Száraz Dénest július 28-án láthatjuk utoljára a TV2 napi sorozatában.
Vágólapra másolva!

Száraz Dénes, illetve karaktere, Balázs a Jóban Rosszban július 28-i adásában köszön el a nézőktől. Roland és Balázs párharca egy izgalmas akciójelenettel végződik, amelyet Száraz és a Rolandot alakító Seres Dani kaszkadőrök segítségével, hosszas előkészítés után forgatott le.

Jóban Rosszban Forrás: TV2


"Mindig is szerettem a verekedős, külső helyszínes jeleneteket. Balázs számtalan hasonló akcióba keveredett, ezért különösen kedveltem a karakterét. Seres Danival pedig jó párost alakítottunk ezekben a helyzetekben, hiszen mindketten mozgékony gyerekek vagyunk. Ráadásul nemcsak számomra volt izgalmas, de láthatóan a stáb is jobban élvezi ezeket a mozgalmasabb forgatásokat. A kaszkadőrök bevonása pedig külön odafigyelést igényel. Jó kis forgatási napot tudhatok magam mögött" - mondta Száraz.

Jóban Rosszban Forrás: TV2


Ugyanebben az epizódban látható a hónapok óta tartó börtönsztori kulcsjelenete is, amelyben Szabó Zsófi megszabadul hosszú fürtjeitől. "Fantasztikus színésznőkkel játsszuk a börtönsztorit, aminek az egyik legerősebb momentuma a hétfőn adásba kerülő jelenet, aminek kapcsán a hajamat is levágtuk. Nagyon sokat dolgoztunk rajta, igazán érzékletes, szívbemarkoló anyagot vettünk fel" - lelkendezett a színésznő.

Forrás: TV2