Volt Playboy-nyuszival indul reality

Kendra Wilkinson
Vágólapra másolva!
A LifeNetworkön indul augusztus 11-én a Kendra a csúcson című reality, az itthon is ismert Kendra Wilkinsonnal.
Vágólapra másolva!

Kendra Wilkinson a főszereplője a Kendra a csúcson című valóságshow-nak, amely azt mutatja be, hogy a Playboy-villa egykori lakója, Hugh Hefner barátnője miként barátkozik az anyasággal és a feleségszereppel - miközben régi élete is vissza-visszaköszön.

Forrás: LifeNetwork

"Szexi klipforgatás a vidéki sárban vagy romantikus este a férjünkkel? A gyereket viszed iskolába vagy helikopter-leszállót szervezel egykori főnöködnek, aki látogatóba jön? Buli vagy meló? Barátok vagy család? Kendrának mindenre jut ideje és mindig újabb őrült terveket forgat a fejében" - áll a széria ismertetőjében.

A sorozat Kendra Wilkinson sokadik dokurealityje, az első a Playboy villa lányai (2005-2009) volt, amellyel híressé is vált. Miután megismerte későbbi férjét, Hanket, kiköltözött a villából, és az E! amerikai tévécsatorna saját sorozatot kínált fel neki. Ennek csak egyszerűen Kendra volt a címe (2009-2011), és a nő pár hónapos szingli életéről, illetve a Hankkel való esküvőjének szervezéséről szólt.

A házasságát és anyaságát megörökítő ssorozat első részét augusztus 11-én 20.10-től láthatják a nézők a LifeNetworkön, a többi epizód hétköznaponként ugyanebben az időpontban érkezik.