Magyarországra is időben érkeznek a zombik

The Walking Dead
Vágólapra másolva!
A The Walking Dead negyedik évadja, amely a korábbi szériák nézettségét megdöntötte az Egyesült Államokban, szeptemberben Magyarországon is képernyőre kerül, majd az amerikai premierrel egy időben, közvetlenül utána érkezik az ötödik évad.
Vágólapra másolva!

A The Walking Dead az egyik legnézettebb sorozat a világon, több mint 120 országban nézők milliói követik figyelemmel. A zombihorror negyedik évadját szeptember 1-jén mutatják be a FOX-on, az ötödik szezon pedig október 13-án, az amerikai premier utáni napon érkezik a csatornára. Az új széria egyes epizódjait egy-két nap eltéréssel sugározza majd a FOX International Channels a világ 125 országában.

Forrás: Gene Page/Amc

A negyedik évadban az Andrew Lincoln által játszott karakter, Rick Grimes és csapata egyre elszántabban és keményebben küzd a túlélésért a zombik által uralt posztapokaliptikus világban. Eleinte úgy tűnhet, hogy a túlélőknek a börtön területén és annak környékén sikerül egy viszonylag békés kolóniát kialakítani, ám ebben a brutális világban a boldogság nem tart sokáig. Az események gyors fordulatot vesznek: a túlélőknek letelepedés helyett vándorolniuk kell, sokszor egymástól elszakadva kénytelenek járni saját útjukat.

A túlélésért folytatott küzdelem talán még soha nem volt ennyire kemény és veszélyes. A csapat szétesése rengeteg izgalmat szül a negyedik évadban, a szereplők egymással való viszonya is tovább bonyolódik. Miközben egyre mélyebbé válnak kapcsolataik, fel kell készülniük a túlélőknek arra, hogy bármelyik pillanatban elveszíthetik egymást.

Forrás: Gene Page/Amc

Ahogyan a korábbi évadokban, ezekben az epizódokban is központi szerepet játszanak a morális kérdések és az élet-halál vonatkozásában meghozott döntések. A számos szakmai és közönségdíjat nyert sorozat erőssége, hogy a szereplők olyan helyzetekben kénytelenek helyt állni, melyek egy esetleges világkatasztrófa során akár a valódi világban is előfordulhatnának.