Csiszár Jenő levelet írt a sajtónak

Csiszár Jenő, A Dal 2014, Légy képben
Vágólapra másolva!
Csiszár Jenő szeretné elkerülni a találgatásokat a Class FM-től való távozásával kapcsolatban, ezért írt egy hosszú tisztázó levelet.
Vágólapra másolva!

Mint azt megírtuk, a Class FM augusztus 18-án megerősítette, hogy Jáksó László mellett Csiszár Jenő is távozik a rádiótól. Csiszár ezután levelet írt a sajtónak, mert szeretné eloszlatni a korábbi pletykákat, illetve elkerülni a további találgatásokat, miszerint emberi problémák vagy politikai okok álltak volna a távozása mögött.

Csiszár szerint sok találgatás megjelent a médiában, így a sajtó munkatársait arra kérte, hogy az ő verzióját használják: "Most, hogy a Class FM kiadta hivatalos állásfoglalását a váltásomról, ne kelljen újabb hülyeségeket kitalálni, leírom a tényeket. Ha a kollégák közül bárki is megtisztel azzal, hogy ezt használja fel, megköszönöm!" – áll a levélben.

Forrás: MTVA/Nagy Zoltan

"Szakmai életem csúcs öt évén vagyok túl, de az elmúlt időszakban azt éreztem, hogy már fogy a motiváció, ezért úgy döntöttem, hogy váltok, és új kihívást keresek. Az egész eddigi életemet az mozgatta, hogy egy feladatot csak addig szabad csinálni, amíg 100%-ban leköt, motivál, mert így tudom a legtöbbet adni! Döntéseimet pedig magam hozom meg! Engedtessék meg hogy ezt a nyilvánosság kizárásával, újságírók, bloggerek hívogatása és szivárogtatás nélkül tegyem meg, még akkor is, ha nem ez a divat nálunk!" – magyarázta döntését, miközben tovább osztotta a sajtót.

A munkatársakkal nem volt semmi gond

Arra, hogy többek szerint emberi problémák álltak a távozása mögött, így reagált: "Munkatársaimmal való kapcsolataim megromlásáról nem tudok, de mint minden munkahelyen, nálunk is különböző személyiségek dolgoznak, más-más jellemmel, így előfordulhat, hogy nem mindenkivel volt baráti a kapcsolatom, de ez az irányomból nem befolyásolta a szakmai munkát és az egymás iránti megbecsülést. Az viszont igaz, hogy a rádióban nem búcsúztam el mindenkitől hivatalosan. Mint írtam, jelenleg nyaralok a gyerekeimmel, ezt a szabadságom után és az új munkám bejelentése előtt terveztem."

Nem tud szaftos sztorival szolgálni

"Sajnálom, de nem tudok most sem szenzációval, szaftos sztorival szolgálni a médiának. Bocs, de simán csak közös megegyezéssel, a rádió vezetőségének segítségével és megértésével – az volt a szándékom, hogy csendesen – elhagyom öt év után az ország első számú rádióját, a Class FM-et. Ez csak egy munkahelyváltás, ami persze mind a két félnek nagyon nehéz és szomorú döntése volt" – zárta levelét Csiszár.