Zámbó Jimmyt nehéz megeleveníteni

Pál Dénes, Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Pál Dénes az első széria néhány műsorát élőben nézte végig a stúdióban, és már akkor nagyon megtetszett neki, amit az előadók nyújtottak a Sztárban sztár színpadán. Ekkor merült fel először, hogy szívesen részt venne az új megmérettetésen, így nem is vacillált sokat a válaszadás előtt. Vannak félelmei a produkció kapcsán, de már most kitartóan gyakorolja az utánzást.
Vágólapra másolva!

Szabad idejét azzal tölti, hogy ismert előadók mozdulatait figyeli meg videókon, és a hangját is próbálja változtatni éneklés közben – mesélte az Origónak. "Az egész varázsa a részletekben rejlik, az apró mozdulatokat kell elcsípni és visszaadni. Megfigyelem a felvételeken, hogy az előadó hogyan járja be a színpadot, hogyan mozog, és a hangszínemmel is próbálom megközelíteni az övét. Készítek videókat magamról közben, és ezeket visszanézem, vagy visszahallgatom. Nagyon fontos, hogy néhány órát kell adni magamnak a lejátszás előtt, és tiszta füllel hallgatni újra a felvételt, mert akkor jobban érezhetők a különbségek és a változtatnivalók.”

A többórás próbákra hétköznap délutánonként van ideje, a fellépések és hazautazások közé kell beékelni őket. "Épp ma is gyakorlást terveztem a szabadidőm eltöltésére, máskor nem nagyon van rá lehetőségem. Nagy kedvencem Presser Gábor és Charlie, jó lett volna, ha őket kell megformálni, de már voltak az első szériában és nem hiszem, hogy újra szerepelnének. Erőt ad az első széria, jó hogy ilyen minőségi példák vannak már előttünk. Michael Jackson megformálása eszméletlen jól sikerült, visszaadta a tipikus mozdulatokat, nagyon megragadott.”

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán

"Ebben a műsorban a hitelesség a legfontosabb, és a legnehezebb az adott rajongótábornak megfelelni. Akik a kedvencüket nézik a képernyőn, jóval kritikusabbak lesznek velünk. Úgy kell előadni a színpadon, hogy a produkció ne csapjon át paródiába. Zámbó Jimmyt például szerintem elég nehéz lehetett megeleveníteni a színpadon, mert komoly elvárások is voltak a rajongók részéről. Attól tartok kicsit, hogy majd a kedvencük védelmére kelnek páran, mert parodizálásként értelmezik az előadásom, vagy egyszerűen nem nyeri el a tetszésüket, amit a feladatból kihozok” – mesélte.

A hangtípusától távol álló előadók jelentének nagy feladatot, és a táncolás sem épp a kedvence. "Kihívás lesz számomra a mozgás a színpadon, a komplex előadáshoz viszont erre szükség lesz. Sok időt elvesznek a tánc- és énekpróbák, kamerapróbáink is vannak, de szerencsére az elmúlt másfél évben szereztem annyi rutint, hogy tudom koordinálni a teendőimet. A Voice után közvetlenül nehezebben ment volna, most sikerül megoldanom, hogy mindenre legyen időm, koncertezni, az élő adásokra készülni és ott helyt állni, valamint hazautazni.”

"A mezőny nagyon színes, úgyhogy nehéz latolgatni az esélyeket. Számomra az a fontos, hogy magammal elégedett legyek, a kitűzött célokat magamhoz képest akarom elérni, és ha ez sikerül, akkor az sem lesz baj, ha kiesem a műsorból. Annak fogok örülni, ha pozitív visszajelzéseket kapok, ha a nézőknek olyan oldalamat tudom megmutatni, amit eddig nem ismertek, és tetszik nekik. Ha százszor elpróbálom a dalt és jól megy, viszont az élő adásban hibázom, akkor elégedetlen leszek, de arra fogok törekedni, hogy ez ne forduljon elő. Adásról adásra jobb akarok lenni, ezért szívesen veszem majd a kritikákat” – mesélte az Origónak.