Tvrtkót élőben öntötték le a Mokkában

2014.08.25. 08:26

Vujity Tvrtko a Mokká-ban élőben vállalta, hogy leöntsék jeges vízzel. A mikroportját levette, a sapkáját nem.

Vujity Tvrtkót a hétfő reggeli Mokká-ban élő adásban öntötték le jeges vízzel, amivel tudomása szerint tévétörténelmet írt itthon, mivel előtte még senki nem csatlakozott ilyen formában az ALS adománygyűjtő kampányához. A műsorvezető előbb Tatár Csilla társaságában beszélgetett Hujber Ferenccel, Gianni Annonival és Kállay-Saunders Andrással, akik közül előbbi kettő már leöntötte magát, Kállay-Saunderst még csak kihívták.

Mokka, hétfő reggelForrás: TV2

Tvrtko számára Tatár Csilla törte össze a jeget, a vödröt azonban már nem bírta el egyedül, így Gianni segített neki. Tvtrko az óráját és a mikroportját levette, a sapkáját azonban nem, és miután a jeges víz rázúdult, azonnal rohant is átöltözni. Tatár Csilla ezután még viccelődött egy sort pórul járt kollégáján, fel is ajánlotta a műsorvezető ott maradt óráját az ALS szindrómában szenvedők számára.

"Jó móka volt, és nemes ügyet szolgál ez a kezdeményezés, úgyhogy álltam elébe, és bár nagyon hideg volt, nem bántam meg" – mondta az Origónak Tvrtko.

Bevállalta az Ice Bucket Challenge-et Pintér Attila, a magyar fociválogatott szövetségi kapitánya, Görbicz Anita, a magyar kéziválogatott BL-győztes irányítója és Deutsch Tamás, az MTK elnöke is. Pintér és Görbicz együtt ázott el.
  

Eva Carneiro is alávetette magát az ALS Ice Bucket Challenge-nek. A Chelsea Fradi-stadionban is megcsodált doktornője többek között a csapat focistáját, Branislav Ivanovicot hívta ki, hogy a következő körben álljon egy vödör jeges víz alá.

A jeges vödrös kampányhoz csatlakozó tévésekről itt, magáról a kampányról pedig itt írtunk bővebben