Összeállt a Jóbarátok női fele

jóbarátok, 2004, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer
Apr 13, 2004; Hollywood, CA, USA; 'The One With Rachel's Going Away Party' (l-r) JENNIFER ANISTON as Rachel Green, MATT LE BLANC as Joey Tribbiani, DAVID SCHWIMMER as Ross Geller, LISA KUDROW as Phoebe Buffay, MATTHEW PERRY as Chandler Bing and COURTENEY COX ARQUETTE as Monica Geller Bing on 'Friends.' Mandatory Credit: Photo by Warner Bros./NBC Photo/Entertainment Pictures. (©) Copyright 2004 by Courtesy of NBC
Vágólapra másolva!
Egy műsorban összehozták Jennifer Anistont és két társát, előbbi nem tűnt boldognak.
Vágólapra másolva!

Jimmy Kimmel sztárvendége volt Jennifer Aniston, akit a műsorvezető azzal lepett meg, hogy berendezte neki a Jóbarátok című komédiasorozatban sokat látott konyhát. A műsor során sorra érkeztek a barátnők, volt kollégák, Monica és Phoebe, azaz Courteney Cox és Lisa Kudrow.

A minden idők egyik legjobb szitkomjának tartott Jóbarátok hatosának összeállásáról többször írtak már a lapok, de még nem valósult meg, a rajongók őszinte bánatára. Egy nagy helyett kisebb összejövetelek voltak: Courteney Cox és Matthew Perry a Go On című komédiasorozatban találkozott, Matt LeBlanc pedig felbukkant Lisa Kudrow Web Therapy című szériájában.


Tavaly novemberben Perry is beszállt az össznépi találgatásba, akkoriban épp az volt a kacsa, hogy 2014 hálaadási ünnepe lesz a dátum, amikor összeáll a tévétörténet legendás hatosa. „Ennek a pletykának nulla a valóságtartalma" – írta akkor a Twitteren.

A szereplők jelenéről többet megtudhat itt.