Nem aranytömböt, festett hungarocellt vett Berki Krisztián

Édes élet, berki krisztián, aranytömb,  arany hungarocell
Vágólapra másolva!
Kamu volt a 27 milliós aranyvásárlás története, Klapka magyarázkodik.
Vágólapra másolva!

Azt minden gondolkodó tévéző tudja, hogy a valóságshow-k nem a nyers valóságot mutatják meg önmagában, sok alkalommal egy tévéstáb kreativitásán múlik, melyik szereplővel mi történik, ki kap defektet, kihez csönget be egy régi ismerős. Így ment ez a Győzike című műsorban az RTL-en, ugyanez történik az Édes élet-ben is, amely – sok társához hasonlóan – inkább szórakoztató tévéműsor akar lenni, semmint egy valóságot bemutató dokumentumfilm.

Édes élet Forrás: TV2

Korábban az okozott népfelháborodást, hogy Berki Krisztián celeb egy 27 milliós aranytömböt vásárolt Klapka Györgynél a lánya születésnapjára. Most kiderült, hogy csak színjáték volt az egész. „A Berki Krisztián által vásárolt 3 kilós aranytömb 27 millió forintos számláját akarta a NAV. Be kellett vallanom, hogy bár ország-világ és maga a NAV ellenőre is úgy láthatta, hogy nagy vevőm volt, számla nincs. Nem azért, mert adót szeretnék csalni, hanem mert kamu volt az üzletkötés. A stáb egy annyira frissen festett aranytömbbel érkezett, hogy még fogott a festék, nem lehetett hozzáérni, ezért kínáltam tálcán a vevőnek" – mesélte a Blikknek a vállalkozó.

Az „aranytömböt" hungarocellből faragták, és egykilósnak akarta eladatni a stáb, de Klapka mutatott nekik egy igazit, ami sokkal kisebb volt. „Nagyobb viszont nem is létezik kereskedelmi forgalomban. Megkértek hát, saccoljam meg: milyen súlyú lehet a műtömbjük. Háromnak taksáltam, ezért forgatták így. Én egy vasat sem kaptam a szereplésért, reklámcélból vállaltam a felkérést" – mondta Klapka, akinek mindezt hivatalosan nyilatkozatba kellett adnia a hatóság felé.