Bochkor Gábort meggyőzte Várkonyi Andrea és a Music FM

2014.09.19. 08:32

Mint korábban írtuk, október 1-től Istenes Bence az egyre sokasodó televíziós munkáira fókuszál, ezért elbúcsúzik a Music Fm 89.5 reggeli műsorának stábjától és hallgatóságától. „Sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem tudom a későn fekvést, azaz a tévézést a korán keléssel, a rádiózással összeegyeztetni" - mondta erről Istenes Bence.

Bochkor Gábor

Visszamondta tehát a munkát az Önindítóban, ahol István Danival és Pordán Petrával dolgozott együtt. Az egykori bumerángos, Bochkor Gábor ül be a műsorba, ezt a Music FM a Facebook-oldalán jelentette be péntek reggel.

A TV2 műsorvezetője is reagált két nappal ezelőtt a sajtóhírre, miszerint élettársa visszatérhet szakmájába, és reggeli rádióműsort vezethet. „Azoknak akik az elmúlt időszakban annyiszor kérdezték, hogy mikor már... Ha rajtam múlik, igen, de ebben Neki kell döntenie. Ti örülnétek?„ – írta, majd mozgósította táborát: „Nyomjátok a lájkokat, mert mondom neki, mennyi van, és biztos ez is számít neki!"

Régi társa, Boros Lajos szintén rádiózik, de másképp. Három hónapja nem beszélt Boros Bochkor Gáborral, de nincs sértődés, csak elválasztotta őket az élet. Új műsora annyiban lesz bumerángos, amennyire különbözik is majd tőle – erről többet itt olvashat.