VV Aurelio: Szeretnek, de a kocsimat leköpik

Celeb vagyok ments ki innen Celeb vagyok ments ki innen, RTL
Celeb vagyok ments ki innen
Vágólapra másolva!
A Való Világ hatodik szériájának győztese úgy véli, szeretik az emberek, és jelenléte jó nézettséget tud hozni az RTL Klub -nak. Az október 6-án újrainduló Celeb vagyok, ments ki innen! jó bizonyítási terep lesz számára, ahol megmutathatja, hogy nem csak a luxust, hanem a nélkülözést is ki lehet bírni. Szabó Zsófit elviselhetetlen lénynek tartja, leginkább pedig azt bánja, hogy nem vihet magával fésűt és hajzselét. Az Origónak elmondta, hogy még mindig bugyikat tervez, továbbra is zenélni akar, és könnyen dühbe jön, ha a nyereményautóját piszkálják.
Vágólapra másolva!

Leginkább azért örült a csatorna felkérésének, mert újra szerepelhet a tévében, és ezáltal visszajelzést kapott arról, hogy szeretik az emberek. "Nagyon jól esett, mert ez azt jelenti, hogy érdekelt vagyok, szükség lesz rám, hisz nyilván itt is a nézettségről van szó. Két perc után rábólintottam, hogy a villa után jöhet a dzsungel, mert meg akarom mutatni a nézőknek és magamnak, hogy nem csak luxuskörülmények között tudok élni, hanem a szabadban is helyt tudok állni. Nem lesz kaja, pia és cigi, csak egy rakás fa körülöttünk, szerintem nagy kalandnak ígérkezik. Sokan mondják, hogy a Való Világ -ot megnyerni semmiség, de ha bárki bemenne két hétre, megváltozna a véleménye. A Celeb vagyok, ments ki innen -ben be tudom majd bizonyítani, hogy nem csak a négy fal között tudok élni.”

A kígyótól nem félt Fotó: Polyák Attila - Origo

"A villában azok közé tartoztam, akik reggel nem estek túlzásba a készülődéssel, magamat akartam ott is adni, reggel amerre állt a hajam, úgy voltam. Itt nem csak reggel leszek nyúzott, hanem napközben is. De azért nagyon fog hiányozni a fésűm, a tükröm és a zselém. Meg az Xboxom, mert nagyon nagy játékfüggő vagyok, amikor nem a Zsófival vagyok, akkor éjjel-nappal játszom” -részletezte.

Azt mondja, ugyanolyan lesz a ezúttal is, mint ahogy a villában láthattuk, csak most majd nem akar minden nőt meghódítani. "Szoros a kapcsolatunk a barátnőmmel, nagy a szerelem és hűséges maradok. Akármilyen bombázókkal tesznek össze, nem fogom elhagyni Zsófit.”

Erdei Zsolttal és Baukó Évával szívesen, két szereplővel azonban nem akarna egy csapatba kerülni. "Bea asszony nem az én világom, és akit még nem tudnék elviselni, az Szabó Zsófi. Szerintem egy elviselhetetlen lény, de ebbe nem akarok annyira belefolyni, hátha vele leszek a legjobb viszonyban. Ha együtt lakunk talán még a haverom is lehet, amit mondjuk kétlek.”

Jól elszórakozott a sajtóeseményen Fotó: Polyák Attila

Úgy véli, nem hiába ő nyerte meg a reality műsort, bármerre jár, rajongókkal találkozik. "Nagyon sok helyen imádnak, üvöltöznek ki a kocsiból, integetnek az ablakokból, meg autogramot kérnek, fényképet készítenek. Ezek nagyon jól esnek, mert tényleg azt érzem, hogy szeretnek. Olyanokkal még nem találkoztam, akik utáltak volna, dulakodás és fizikai erőszak nem volt és nem is lesz. Egy rossz élményem van, ami nemrég történt. Pár napja jártam Szegeden és leköpködték a nyeremény autómat. Szerencsére nem láttam, mert én hiszek a sorsban, és ha egyszer meglátom, akkor olyat teszek, hogy valószínűleg börtönbe kerülök. Gusztustalan dolog az ilyen, az ember saját szegénységi bizonyítványa.”

Mióta kijött a villából, bugyi tervezéssel foglalkozik, az RTL Klub dzsungeles műsora pedig új kollekciót is ihletett. "Nem akarok Bill Gates lenni ebből és nem erre alapozom a jövőmet, de elég jól fogynak. Saját magamból kiindulva arra gondoltam, hogy örülnének a rajongók, ha tudnának ilyeneket vásárolni, például ha valaki szereti VV Zsófikát, akkor lehet Zsófis bugyija. Én örültem volna, ha régen lehetett volna venni Alekoszos alsógatyát, mert biztosan hordtam volna. Lehet, hogy lesz dzsungel széria is, és levelekből lesz kirakva a tanga.”

Másik vágya, hogy a zenei pályán is befusson, de néhány magyar előadóval ellentétben, ő nem más vállán akar felmászni. "Nem adtam fel a zeneírást, csak nem akartam elsietni. VV Christofelt nagyon bírom, de amit ő művel az parádé, katasztrófa. Én nem azért akarok csinálni egy klipet, hogy az emberek utána azt mondják, hogy csak azért van, mert köztudatban akarok maradni. Azt akarom, hogy amit csinálok, az jó legyen és szeressék hallgatni az emberek. Nem fogok ismert emberekkel szerepelni azért, hogy amiatt nézzenek meg az emberek.”