Milyen tévéműsorokra gerjednek a pornósztárok?

2014.09.25. 10:17

A neves pornósztár, Aurora Snow kifaggatta kolléganőit, hogy mely tévéműsorokra gerjednek a legjobban. A Trónok harca mellett többen említették a Spartacus-t és a True Blood-ot, de akadt olyan is, akinek a Halálos fogás című reality jött be.

Aurora Snow - Masters of Sex

Aurora Snow 2000 óta nyomja az ipart, rengeteg olyan produkcióban szerepelt, amelynek a címében benne van az "anal" szó, de többek között a Family Guy és a Star Trek pornóparódiájában is láthatták a nézők. Neki a Masters of Sex a kedvenc sorozata, amely az emberi szexualitás két ismert kutatójáról, dr. William Mastersről és Virginia Johnsonról szól, egy életrajzinak is mondható dráma. Snownak az tetszik benne a legjobban, hogy sosem öncélúan ábrázolja a szexet: "Persze, van itt egy csomó meztelen test, nők maszturbálnak, párok közösülnek, de mindezt a tudomány nevében teszik."

Aurora Snow a Masters of Sexre gerjedForrás: Aurora Snow / Google Plus

Tory Lane - Halálos fogás

2010-ben megkapta az Adult Video News legjobb csoportos szexjelenetért járó díját, legutóbbi munkája a Swallow Me Whole volt. Teljesen odáig van a Bering-tengeri rákhalászokat bemutató realityért, a Halálos fogás-ért: "Nem kifejezetten szexi, de izgató nézni, ahogy a férfiak férfias dolgokat csinálnak." Lane emellett rengeteg főzőshow-t és lakberendező műsort néz a tévében, kedvenc komikusa pedig Amy Schumer.

Tory Lane odavan a rákhalászokértForrás: Flickriver/Dalen

Tanya Tate - Trónok harca

Tanya Tate szerint a Trónok harca a legszexibb sorozat, el is játszotta Cersei Lannistert a széria pornóparódiájában, a Games of Bones: Winter Is Cumming-ban. "Olvastam az összes könyvet, láttam az egész sorozatot. Szerintem hihetetlenül szexi, roppantul élvezem. Gyakran előfordul, hogy egy-egy epizód után játékos kedvem lesz" - vallotta.

Tanya Tate Cersei Lannistert is eljátszottaForrás: Justa Lotta Tanya

Ariel Rebel - Spartacus

Az Adult Video News díjával szintén kitüntetett színésznő a Spartacus-ra pörög: "Szerintem a szexjeleneteket lenyűgöző módon vették fel. Az alkotók megtalálták a tökéletes receptet arra, hogy ne explicit módon ábrázolják a szexet, de az ember mégis úgy érezze, hogy kemény pornót néz" - vélekedett, majd hozzátette, hogy a sorozatban a férfiak és a nők egyaránt gyönyörűek. Rajongásával nincs egyedül, a veterán (1976-ban született) Alana Evans is ugyanúgy felizgul az izmos gladiátoroktól.

Ariel Rebelt a gladiátorok izgatjákForrás: Ariel Rebel / www.arielrebel.com

Venus Lux - True Blood - Inni és élni hagyni / Vámpírnaplók 

A felnőttfilmekkel foglalkozó XCritic idén márciusban a hónap lányának választotta, ami kicsit félrevezető, hisz Venus Lux transzszexuális, az American She-Male X több részében is szerepelt. Őt a vámpírok izgatják, a True Blood-nak és a Vámpírnaplók-nak is nagy rajongója: "A szexjelenetek titokzatosak, kiszámíthatatlanok, szenvedélyesek, elég erősen hatnak az érzékeimre." A True Blood rajta kívül Jelena Jensent is lázba hozza, aki a pornózás mellett rádiózik és modellkedik is, a Penthouse-ban és a Playboyban is láthattuk már.

Venus Lux a vámpírokra pörögForrás: Venus Lux Entertainment

A cikk eredetije a The Daily Beast oldalán olvasható.