Öt sorozat tűnik el az RTL Klubról

Dr. Csont
Vágólapra másolva!
Jó darabig nem lesz amerikai vagy török sorozat hétköznap este, túl későn már nem akarják leadni őket.
Vágólapra másolva!

Pár epizód után már őszi szünetre is vonul a Dr. Csont, A mentalista, a Taxi, A helyszínelők és a Szulejmán is, tehát az amerikai (és török) sorozatok hívei egy darabig nélkülözni kényszerülnek kedvenceiket. Kolosi Péter programigazgató az Origo kérdésére elmondta, hogy ezen az őszön az RTL-en folyamatosan „nagy események" lesznek, ahogy ezt már kommunikálták korábban is, ezért alaposan átrendezik a struktúrát.

A Dr. Csont itthon jól megy

„A Celeb vagyok, ments ki innen! lesz A konyhafőnök című műsorunk után az ilyen jelentősebb esemény, és ez este fél 11-kor vagy háromnegyed 11-kor ér véget, nettó 65-70 perc lesz, ha a reklámokat nem számítjuk. Utána még jön egy RTL Híradó, és így az amerikai sorozat újabb része 11 körül kezdődne, amit viszont későinek tartunk, ezért vonulnak pihenőre" – mondta.

Korábban, 2008-ban, az első két menet Celeb vagyok idején csak a Barátok közt volt állandó műsoruk a Híradó után, de most ott az Éjjel-nappal Budapest is, a három saját gyártás mellett pedig már nem fér el a Mentalista vagy a Dr. Csont. „A sorozataink nem tűnnek el végleg, majd a Celeb vagyok után folytatjuk őket. A Szulejmán kicsit más eset, mert az nem pár rész után áll le, hiszen egész nyáron új epizódokat adtunk, ráadásul hosszabbakat. A lényeg, hogy csak hat hétig kell nélkülöznie a nézőnek a sorozatainkat" – zárta rövidre Kolosi Péter.