Sokáig nem félt, de jött Fekete Pákó

2014.10.01. 15:03

Szabó Zsófinak nem lesz idegen Dél-Afrika, és a nélkülözést is megismerte, mikor a nyár egy részét Norvégiában töltötte. Egészen addig nem félt semmitől a Celeb vagyok, ments ki innen! kapcsán, míg az RTL Klub kamerái előtt nem találkozott Fekete Pákóval, aki tanácsokat próbált adni a színésznőnek.

Első repülése 2008-ban pont Dél-Afrikába vezetett, bár egyáltalán nem olyan formában, mint ahogy azt a reality reklámvideója láttatja. Nagy kalandornak érzi magát, és évek óta mondogatja, hogy visszavágyik Afrikába. Norvégiai kalandjai során sokszor dacolt a veszéllyel, és azt is megszokta, hogy nem sminkel rendszeresen. "Nem félek az arcom lemeztelenítésétől, sokkal inkább a testem lemeztelenítésétől tartok. Nem modell vagyok, de nyilván színésznőként oda kell figyelnem a testemre és a külsőmre. Azért ez egy kiszolgáltatottabb állapot lesz” - nyilatkozta a Fókusz-ban.

Félelem egészen addig nem volt benne, míg nem találkozott a kamerák előtt Fekete Pákóval, aki az első szériában már kipróbálta, hogy milyen az élet a dzsungelben. Túlélési tippeket próbált adni a színésznőnek, de magyar nyelvtudása nem sokat javult az elmúlt években, így a kommunikáció nem volt problémamentes. Zsófi zavarban volt, és csak annyit értett a hosszúra nyúlt beszédből, hogy bizonyos növényekben van a krumplihoz hasonló termény, ami ehető, és hogy az afrikai emberekre mosolyogjon. A tanácsadás nem nagyon jött össze, Pákó a lelkesítést pedig azzal zárta, hogy "meg fogsz halni.” 

Szabó Zsófi a reality sajtótájékoztatóján egy szurikátával pózolFotó: Polyák Attila