Charlie Sheenre furán hatott a kéjgáz

Premiere Of Dimension Films' "Scary Movie 5" - Arrivals GettyImageRank2 Celebrities Scary Movie 5 Scary Movie Five
HOLLYWOOD, CA - APRIL 11: Actor Charlie Sheen arrives at the Dimension Films' "Scary Movie 5" premiere at the ArcLight Cinemas Cinerama Dome on April 11, 2013 in Hollywood, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A színész állítólag késsel fenyegetőzött egy fogorvosi rendelőben, de szerinte csak az azóta kirúgott asszisztens akarja bemártani.
Vágólapra másolva!

Egy Los Angeles-i fogorvos asszisztense arról számolt be a TMZ-nek, hogy Charlie Sheen megtámadta őt, amikor megpróbálta a színész arcára helyezni a kéjgázt adagoló maszkot. Az asszisztensnő kimenekült a rendelőből, állítása szerint nem sokkal később az orvos is utána szaladt, aki meg azt mesélte neki, hogy Sheen kést rántott elő, azzal fenyegetőzött. A beszámoló szerint a színész kokain hatása alatt volt.

Charlie Sheen megint kezd bekattanni? Forrás: AFP/Jason Merritt

Sheen szóvivőjén keresztül cáfolta a vádakat, elmondása szerint azért viselkedhetett furcsán, mert egy vállsérülés miatt be volt gyógyszerezve, ami a kéjgázzal együtt nem volt szerencsés kombináció. Valóban kiütötte az asszisztens kezéből az orvosi műszert, de több nem történt - szerinte a nő amiatt próbálja bemártani, mert azóta kirúgták, megszegte ugyanis az orvosi titoktartást, amikor elmesélte a fiának, hogy Sheen a rendelőben járt.

A színész korábbi bekattanásáról hosszasan cikkeztünk annak idején, azóta viszont normális dolgokat is művelt, a jeges vödrös kampányhoz tízezer dollárral csatlakozott, és egy pofátlanul alacsony borravalót is jócskán kiegészített. Mostanában azonban megint zűrös ügyekkel bukkant fel a sajtóban, összevissza beszélt, furcsa balesetet szenvedett.