Évekig verekedhetnek még a stúdióban

"The Jerry Springer Show" 20th Anniversary Show Taping GettyImageRank3
NEW YORK - OCTOBER 11: TV Host Jerry Springer celebrates the taping of "The Jerry Springer Show" 20th anniversary show at Military Island, Times Square on October 11, 2010 in New York City. Michael Loccisano/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nem unják az amerikaiak, 2018-ig még biztosan képernyőn lesz a Jerry Springer Show.
Vágólapra másolva!

1991-ben indult, de még 2018-ban is láthatják majd az amerikai nézők a jobbára verekedéseiről, balhés témáiról ismert Jerry Springer Show-t - annak ellenére, hogy a házigazda már 2009-ben bocsánatot kért a műsora miatt, ő maga sem értette, miként tudott ilyen sokáig képernyőn maradni. A produkciót jelenleg az Egyesült Államok egész területén, különféle helyi csatornáknak adja el az NBCUniversal, amely két másik, hasonló jellegű talkshow-ját, a South Park-ban is kifigurázott Maury-t (ahova Butters az állára ragasztott herékkel ment) és a Steve Wilkos Show-t is megújította.

A 20. évfordulót ünneplő adást a Times Square-en vették fel Forrás: AFP/Michael Loccisano

A többnyire lecsúszott alakokkal és fizetett statisztákkal kivitelezett balhékról itt írtunk korábban, alább egy jellemző jelenet, amelyben kiderült, hogy egy srác együtt volt a haverja barátnőjével, sőt annak anyjával is - mire rövid szóváltás után egymásnak estek, a közönség ovációja közepette a már készenlétben álló biztonsági őrök választották szét őket: