Már tudja, mire költi nyereményét A konyhafőnök győztese

Kiss Kálmán, A konyhafőnök
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub főzőműsorának győztese Kiss Kálmán lett, aki a döntőben Wossala Rozina ellen harcolt a tízmillió forintos fődíjért és A konyhafőnök címért. A 29 éves szakácsot magabiztosabbá tette, hogy egy ilyen neves műsorban az első helyen végzett. A pénznyereményből bisztrót nyit majd, ahol ő is beáll a konyhapult mögé. 
Vágólapra másolva!

Úgy érzi, még nagyobb elismerés számára a cím azáltal, hogy nagyon erős vetélytárs ellen kellett főznie a döntő utolsó adásában. Bár voltak nehéz pillanatok az öthetes verseny alatt, semmit nem csinálna másként. "A zsűri véleményének meghallgatása után lehetne változtatni az ételek minőségén, de a hozzáállásomon és azon, amilyen a műsorban voltam, nem módosítanék" - jelentette ki.

A döntőhöz közeledve egyre többször borultak ki a versenyzők, a tét emelkedésével a konfliktusok is szaporodtak a konyhában. Kálmán részéről is voltak kisebb összeomlások, ha nem úgy sikerült egy fogás, mint azt gondolta, de Bernáth József séf és zsűritársai így is őt látták a legjobbnak a mezőnyben."Ha konyhafőnökként kiadtam egy feladatot a csapatomnak, akkor mindig ellenőriztem is a végén, hogy jól csinálták-e, és ha nem sikerült, akkor el kellett készíteni újra. Rozinának nem ment úgy az irányítás, mint kellett volna, nekem ez volt az erősségem" - részletezte az RTL Klub reggeli műsorában.

A konyhafőnök győztese Forrás: A konyhafőnök/Facebook

A tízmillió forintból megnyitja saját amerikai stílusú bisztróját, ahova akár hétköznap esténként is eljárhatnak táncolni és szórakozni az emberek. A konyhai munkában is részt fog venni, a legjobban azt szeretné, ha általa készített menü kerülne a vendégek elé.