Az RTL leforgatta a magyar Lostot

Vadon Jani a 2014-es Celeb vagyok első adásában
Vágólapra másolva!
Látványos helyszínt talált a csatorna a Celeb vagyok újabb évadjának forgatásához, a műsorvezetők pedig hozzák a szokásos, Morning Show-ban, Kalandra fal!-ban hallott-látott formát. Még minden szereplő jól van, pár nap éhezés után várhatóak a hisztik.
Vágólapra másolva!

A Lost a 2004-2005-ös tévés évad legnagyobb dobása volt a tévében, izgalmas, fordulatos, látványos pilottal nyitott, itthon is sokan szerették. Ez juthatott eszünkbe a hat év után visszatérő Celeb vagyok első adását követően: a természet, a közeg hasonló, mint a Hawaiion forgott széria esetében, a dzsungel, az egzotikus fauna, a flóra emlékeztet arra. Ott egy lezuhanó repülő túlélői igyekeznek életben maradni, itt egy igen szórakoztató promót forgattak - szintén egy lezuhanó utasszállítóval. Sebestyén Balázs és Vadon Jani be is állt a díszletek, azaz a „roncsok" elé, és onnan konferálták fel a jeleneteket. Kisebb hanghibák akadtak, de ezeket vélhetően ott is érzékelték, és javítják a második adásra. Az új menet már nem Dél-Amerikában, Argentínában forog, hanem Dél-Afrikában, a Kruger Parkban, ahogy azt elsőként megírtuk.

Vadon Jani a 2014-es Celeb vagyok első adásában Forrás: Origo

A társaságot kettéválasztották az ereszkedéshez, a keményebbnek ítélt szereplők, Erdei Zsolt, Aurelio, Dudás Miki és Bódi Sylvi egy vízesésen ereszkedtek le, küzdve a hömpölygő áradattal, a másik hat ember pedig kötéllel egy sziklafalon csüngött, majd pottyant egy tóba. Derűs jelentekből nem volt hiány, kiderült, hogy Gáspár Laci és Gáspárné Bea sem a természetes fürdőzés híve, az úszás sem megy nekik, úgy picsogtak, mint morózus kisgyerekek, akik nem akarnak az esti mese után letusolni. A tíz szereplő ereszkedése hazai realityszinten igen látványos lett, forgathatták vagy nyolc-tíz órán át.

A sziklafalról egy tóba estek a szereplők Forrás: RTL

A celebek savazása a szokásos formát hozó, azaz megfelelően idétlen műsorvezető-páros részéről már az első adásban megkezdődött, előkerült egy folyadék, Aurelio mocskos szájának fertőtlenítésére, illetve rózsaszín borotva Angélának, utalva arra, hogy transzszexuális, valaha férfitestben élt. A Való Világ győztese már az első adásban annyit pucérkodott, mint Benkő Dániel fénykorában, a meztelenkedés mellett azonban jutott ideje arra is, hogy teátrálisan hisztériázzon, és sopánkodjon egy pókháló miatt – amiből lesz még pár ezer a környéken. A tábor olyan helyen van, ahol Madár sem járt, egészen két nappal ezelőttig.

A keményebb négyes egy vízesés mellett mászott le Forrás: RTL

Vadon Jani még a pottyantós budiba is hajlandó volt belebújni, remekül hozza az egyszerű kisembert, aki egy családi ház méretű szikla tetején is képes eltévedni, Sebestyén Balázs pedig épp olyan szarkasztikus és gunyoros, amilyen 2008-ban volt, amikor az első két szériát forgatták. Ez passzol is a formátumhoz, hiszen ez a reality arra épít, hogy a tévézők szeretik nézni, amint a jó kocsikhoz, elegáns éttermekhez és szállodákhoz szokott médiasztárok esővíztől nedves hálózsákban nyöszörögnek, és fél karjukat is odaadnák egy kiszáradt pizzaszeletért. (Persze nem állítjuk, hogy minden szereplő itthon Ferrarit hajt és kizárólag Krug Clos d'Ambonnay pezsgőt kortyolgat.)

Nagy erős kezdés

Az első adás ragyogó nézettséggel ment, 1 millió 382 ezer tévézőt érdekelt, míg a nagyjából vele egy időben futó Édes élet csak 381 ezer nézőt vonzott. A celebes, afrikai reality 35,6 százalékos közönségaránnyal robogott, a Tv2 műsora csak 8,9-et tudott. A kereskedelmi célcsoportban, a 18-49-es korosztályban 8,5-re volt jó az Édes élet, miközben az RTL új műsora közel 38 százalékot ért el.

18-49-es célcsoport, október 6-a. A celebes műsor este 9-kor kezdett, látványos az ugrás. Forrás: Nielsen

Ki nézi majd?

Aki szereti a Morning Show stílusát, és tud röhögni egy keservesen jajveszékelő, kígyókkal teli konténerben vergődő celeben, az nézni fogja a műsort, aki pedig eleve utálja a valóságshow-kat, annak pedig mindig ott a Mezzo, az OzoneNetwork és a Discovery Science – azaz, mindig van választás.

Arról, ki lett a táborparancsnok, és ki megy bátorságpróbára, itt írtunk.

Nézze meg az első adásban látott szépséges testeket itt!