Négy új saját gyártású műsor a LifeNetworkön és az OzoneNetworkön

Katus Attila
Vágólapra másolva!
Frissített arculattal jelentkezik novembertől az OzoneNetwork és a LifeNetwork, mindkét csatorna elérhető lesz HD minőségben is. Ezzel együtt saját gyártású sorozatok is műsorra kerülnek, a csatornákon ősztől műsort vezet Hadas Kriszta, Katus Attila és Szebeni István.
Vágólapra másolva!

Októbertől Szebeni István műsorvezetésével folytatódik az Egyenlítő című környezetvédelmi és fenntarthatósági vita- és véleményműsor az OzoneNetwork-ön. A Magyar Televízió és a TV2 volt munkatársa ezúttal két társat kap maga mellé az ötven perces beszélgetésre, Wágner Szilviával és Rideg Richárddal felváltva vezeti majd a műsort, minden hétköznap este 23.00-tól.

A másik produkció a csatornán a Magyarország madártávlatból, melyben négy hétvégén keresztül kalandozhatunk saját tájaink felett. A Világ madártávlatból című sorozatban már megcsodálhatták a nézők Európa, Dél-Afrika, vagy az Egyesült Államok változatos tájait több száz méteres magasságból, ennek mintájára készült a magyar változat.

A Magyarország madártávlatból négy héten keresztül lesz képernyőn Forrás: Magyarország madártávlatból

A LifeNetworkön novembertől indul Katus Attila műsora Katus Tippek címmel. A fitneszguru személyi edzéseivel rendszeresen jelentkezik a csatornán, mozgásra buzdítva a nézőket. A hatszoros világ- és nyolcszoros Európa-bajnok sportoló miniprogramjaira naponta többször tornászhatnak majd a nézők.

Az életmódcsatorna a Jön a baba – Hadas Krisztával című műsorral is jelentkezik, mely 10 kismama, és rajtuk keresztül 10 család életét követi nyomon, a várandósságtól a szülésen át a gyermekágyas hetekig. A vasárnap délutánonként látható műsorról itt mesélt hosszabban Hadas Kriszta.

Katus Attila naponta többször jelentezik a csatornán Forrás: Katus Tippek