Ben Affleck és Matt Damon kémsztorin pörög

STAR CINEMA ACTOR PRIZEGIVING
Matt Damon (R) and Ben Affleck (L) pose with their Oscars they won for Best Original Screenplay for "Good Will Hunting" 23 March at the 70th Annual Academy Awards at the Shrine Auditorium in Los Angeles. (ELECTRONIC IMAGE) AFP PHOTO/Hector MATA
Vágólapra másolva!
Ben Affleck és Matt Damon a SyFy csatornának készít egy futurisztikus kémthrillert Incorporated címmel. 
Vágólapra másolva!

Ben Affleck és Matt Damon közös produkciós cégükön, a Pearl Street Filmsen keresztül már több filmes és tévés projektbe belevágtak, eddig azonban egyedül az Ígéret földje készült el - viszont előtte is írtak már közösen, például a Good Will Hunting-ot, amelyért Oscart is kaptak.

Jelenleg azzal álltak elő, hogy a SyFy csatornának elkészítik az Incorporated című szériát, amelyet egy futurisztikus kémthrillernek írtak le: egy olyan jövőben játszódik, ahol az óriásvállalatok irányítanak mindent - egyetlen ember akad csak, aki szembemegy a látszólag elpusztíthatatlan hatalmi rendszerrel.

A Good Will Hunting forgatókönyvéért Oscart is kaptak Forrás: AFP/Hector Mata

Egyelőre úgy tűnik, a páros ezúttal csak producerként vesz részt a munkálatokban: a történetet a Víruscsapdá-t is jegyző Alex és David Pastor írja, executive producerként és showrunnerként pedig Ted Humphrey is közreműködik, akit A férjem védelmében című szériáért kétszer is jelöltek Emmy-díjra.