Bochkor Gábor szerint Majka vidéki pronyó

Bochkor
Vágólapra másolva!
Bochkor Gábor két év kihagyás után tért vissza a rádiózáshoz, október 1-je óta a Music Fm 89.5 reggeli műsorában hallható. Az október 16-i adásban a Rising Star egyik műsorvezetője, Ördög Nóra volt a vendége, a beszélgetés közben pedig a rádiós Majkáról is faggatta, akit vidéki pronyónak nevezett. A rapper ezen kiakadt, és vissza is szólt Bochkornak.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábban megírtuk, a TV2 új tehetségkutatóját Ördög Nóra és Majka közösen vezetik majd, a rádióadásban a Rising Star-ról beszélgetett István Dániel és Bochkor Gábor a meghívott vendéggel. Többek közt arról faggatták Ördög Nórát, hogy zavarja-e, hogy a csatornánál valaki többet keres nála, illetve hogyan készülnek a műsorra. Bochkor Majkáról is kérdezősködött, mert értetlenül áll az előtt, hogy egy finom lányt és egy vidéki pronyót összepárosított a csatorna. Ördög Nóra műsorvezető-társa védelmére kelt, de a rádiós azt felelte, hogy ezen Majka biztosan nem sértődne meg, szerinte magáról is ezt mondaná.

Az Önindító-ban elhangzottak eljutottak a rapper fülébe is, aki kiakadt azon, hogy származása alapján ítélik meg. "Én is mondhatnám, hogy Bochkor Gábor egy öreg szpíker, akinek már rég leáldozott a csillaga, de természetesen nem mondok ilyet, mert nem vagyok olyan, mint ő. Megjegyezném, hogy korábban megkerestek, legyek a Music FM műsorvezetője, de nem vállaltam el a munkát, mert nem tudtak megfizetni” - reagált a beszólásra a Bors megkeresésére. Bochkor Gábor nem érti, Majka miért reagált ilyen ingerülten, szerinte ő is gyakran sarkosan fogalmaz másokkal kapcsolatban.

Bochkor Gábor két év után tért vissza a rádiózáshoz Forrás: Morzsi Gábor