Aleska Diamond: Nem tudnék visszamenni pornózni

Celeb vagyok ments ki innen
Vágólapra másolva!
Egy napja az RTL Klub dél-afrikai valóságshow-jában, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szerepel. Motivációjáról és múltjáról kérdeztük röviden az egykori pornósztárt.
Vágólapra másolva!

Egyből igent mondtál az RTL-nek?

Nagyon örültem a felkérésnek, noha nem gondoltam bele, mi vár rám. Nyaralás céljából amúgy biztosan nem mentem volna dzsungelbe. A veszélyes, kalandos dolgokat azonban szeretem, voltam kanyoningon, raftingon, 14 méter magasból ugrottam vízesésnél, négyezer méter magasról pedig ejtőernyővel.

Az állatoktól láthatóan nem tart Fotó: Polyák Attila - Origo

Gyerekként is bevállalós voltál?

Igen, a fiúkat is hamar a helyükre tettem, ha szemtelenkedtek az iskolában: ha egy fiú megdobott hógolyóval, utánamentem, és belenyomtam, a fejét a hóba. Utána ez szépen lecsengett. A közösségi dolgokban nagyon aktív voltam, összetartottam a csapatot, de közben szerettem beszélgetni az órákon, beszóltam tanároknak, úgyhogy csak hármas voltam magatartásból, emlékeim szerint.

Téged pornófilmjeid miatt ismernek. Miért hagytad abba?

Kicsit nagyzolósnak tűnhet, de tényleg minden díjat megnyertem. Változásra vágytam, azt éreztem, hogy mással kéne foglalkozni. Utána elkezdtem tévézni, rádiózni, fotómodellektem. Fél éve légtornázom, fel is léptem cirkuszban. Öt és tíz méter magasban mutattam be, amit tudok, védőháló nélkül, azaz nem volt veszélytelen a produkció. Viszont ott fenn én olyan állapotban vagyok, hogy eszembe sem jut az, hogy leeshetek. Ezek az új dolgok pedig lekötnek, nem bántam meg a váltást.

A producerek nem hívnak vissza?

Nincs az a pénz. Másfél-két éve zártam le a felnőttfilmezést, öt évig csináltam, de nem tudnék visszamenni. Két év alatt annyi új és pozitív dolog történt velem, hogy nem mennék vissza. A díjaim kinn vannak még itt-ott, de már takarják őket a légtornász fotók, azaz túlléptem én ezen a korszakon.

Műsorvezetői ambícióid vannak?

Továbbra is szeretnék ilyen dolgokkal foglalkozni, akár a tévében, akár rádióban.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A Celeb vagyok-ért ajánlott pénz mennyire számított döntésedben?

Ajándéknak, jutalomnak fogtam fel. Szerintem akkor is mentem volna, ha nincs gázsi, ez akkora mókának ígérkezik. Ami összeget mondtak, egyből elfogadtam. Az első évadot végignéztem, vicces volt, jókat nevettem.

Mennyire leszel nagyvárosi lány, elveszve az esőerdőben?

Igazából én nem fővárosi, hanem vidéki lány vagyok Komlóról. Egyszerre vagyok néha egy Miss Királykisasszony, akinek fontos, hogy a sminkje és a haja tökéletesen rendben legyen, ugyanakkor megvan bennem a vagány csaj is. Ha az kell a műsorba, sárban is dagonyázok.

Van olyan a két csapatban, akivel nem lennél szívesen együtt?

Az alapján, amit Aurelióból láttam a tévében, arra gondoltam, hogy vele inkább nem lennék egy táborban. Viszont azóta már celebes rendezvényen már találkoztunk, és megváltozott a véleményem, kedves, vicces.

Mitől borulsz ki nagyon?

Ha valaki nagyon büdös, ha böfög, vagy ha nem hagy aludni.

Párod nem félt a dél-afrikai kalandtól?

Jelenleg szingli vagyok.

Az interjú az első széria indulása előtt készült.