Bajor Imrére emlékezik az RTL Klub

Bajor Imre
Vágólapra másolva!
A közel három hónapja elhunyt színész életéről szól október 28-án a XXI. század. Személyes sztorikat mesél többek közt Verebes István, Heilig Gábor, Havas Henrik, Hernádi Judit, Egri Kati, Gálvölgyi János, Oszvald Marika és Farkasházy Tivadar.
Vágólapra másolva!

A riportmagazin adásából kiderül, hogy amikor jól ment az élete, Bajor Imre újra át akarta élni azt a korszakot, amiben a legjobban érezte magát. Azt, amikor pályája elején hosszú estéket töltött Balettcipő nevű törzshelyén, majd a Fészek Klubban. Éttermet nyitott, hogy ott fogadhassa a barátokat, a kezdő színészeket és a színházat szerető rajongókat, ám végül csalódnia kellett. A Kicsi huszár bezárása után a színész teljesen összeomlott, és kizárólag a munka jelentett számára gyógyírt. "Az élet megy tovább. Újra kell kezdeni, nagyon jó dolgokat kell csinálni. Sokszor a munka hoz terápiát. A siker, amikor az ember az előadás végén kimegy és bravóznak, az maga az élet" - mondta akkor.

Színészként lubickolt szerepeiben, kabaréjeleneteiben, a Szomszédok révén ismerte meg az ország. Színházi sikerei mellé jött a Heti hetes, ahol parodizált, improvizált, de a komoly témákhoz is mindig hozzá tudott szólni.

Személyes sztorikat mesélnek Bajor Imréről az egykori pályatársak Forrás: RTL