Már az első nap volt bőgés a dzsungelben

Vágólapra másolva!
Október 27-én rajtolt az RTL Klub realityjének negyedik szériája, újabb celebcsapat kezdte meg közös életét a dzsungelben. Mivel ők végignézték a napokban zárult Celeb vagyok, ments ki innen! szériát, pontosan tudják, mire számíthatnak a bátorságpróbák alkalmával, így sokkal jobban tartanak is tőle.
Vágólapra másolva!

A negyedik széria szereplői, Hevesi Krisztina, Baukó Éva, Aleska Diamond, Bárdos András, Cooky, Bunyós Pityu, Pars Krisztián, Nyertes Zsuzsa, Molnár Andrea és Puskás Peti kalandos úton érkeztek meg a táborba, kötéllel kellett levetniük magukat a sziklákról a mélybe, aminek a tériszonyosak nem igazán örültek. Nagy sikongatások közepette végül mindenki megoldotta a feladatot, és bejutott a már ismert tábor helyszínére.

A negyedik széria játékosai Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

A műsor állatbefogója ismét halálra ijesztette a celebeket, rovarbemutatója alkalmával azokat az élőlényeket vette elő, amelyekkel a bátorságpróbák során találkoznak majd a játékosok. Láthatták, milyen szuperférgeket öntenek majd a nyakukba, és milyen óriásszöcskék közt kell majd egy-egy próba alkalmával tapogatózniuk. A szakértő láthatóan benne volt a poénban, a legártatlanabb csótányról is úgy beszélt, mintha a világ legfélelmetesebb ragadozója lenne. A tábortűz mellett már az első este konfliktusba keveredtek egymással a csapattagok, nem sikerült egyet érteni abban, hogy egyenek-e vacsorára a kapott babból, vagy tegyék el az adagot későbbre.

Cooky hiába volt éhes, nem kapott enni, Bárdos András szembesült azzal, hogy milyen, amikor elázik az ágya az esőben, Nyertes Zsuzsa pedig túl van az első síráson a hideg és a sok csapadék miatt. A nézők szavazati alapján Aleska Diamond megy az első bátorságpróbára.