Celeb vagyok: óriási botrány két korty kóla miatt

Baukó Éva
Vágólapra másolva!
Kizárásközeli helyzetbe került két játékos is az RTL Klub valóságshow-jában.
Vágólapra másolva!

A Celeb vagyok, ments ki innen! november 3-i adásában a műsor történetének legnagyobb balhéja tört ki a kissé feszült, éhes és megfáradt szereplők közt. A sztori egészen banális és hétköznapi: az amúgy is szerencsétlen kívülállóként ténfergő Fekete Pákó sunyin beleivott Cooky kólájába, lebukott, majd töredelmesen és láthatóan őszintén bocsánatot kért (a kóla nagy kincs ott, bő egy hét alatt másodszor jutottak édességhez vagy cukros üdítőhöz).

Ekkor szállt be a vitába a heves temperamentumáról ismert, minden lében kanál Baukó Éva, aki egyre hangosabban vonta felelősségre Pákót, akinél hirtelen elgurult a gyógyszer, előbb pofozással fenyegette a nőt, majd az anyját szidta. Évát sem kellett félteni, felpattant, haragosan trappolt a zugivó után, akinek le kellett fognia a hüledező volt VV-szereplőt. Ment az ordibálás, szitkozódás, a többi táborlakónak kellett távol tartania egymástól a feleket. Cooky újra megbocsátott a vétkesnek, Pákó késő este elnézést kért Évától is, így a botrány is elcsendesedett.

Baukó Éva Forrás: VolgyiAttila.hu

A táborlakók úgy számítottak, hogy még van két-három napjuk az első kiesésig, de kiderült, hogy a szerkesztők ezt másképp gondolják. A hétfői adásban már nem arra kellett szavazni, hogy ki menjen bátorságpróbára, hanem arra, ki a legnépszerűbb, ki maradjon. A legkevesebb voksot Hevesi Kriszta kapta, ő a hét közepén már Budapesten lesz – három perce volt elhagyni a tisztást.