Összeverte egymást Aleska és Baukó Éva

Aleska Diamond
Vágólapra másolva!
Sebestyén Balázs sok beteg dolgot forgatott, ez top 3-as volt.
Vágólapra másolva!

A Celeb vagyok, ments ki innen! szerdai adásában bokszmeccsen eresztette össze a stáb a második széria két vadmacskáját, akik egy sportszakmailag, taktikailag tökéletesen értékelhetetlen, áttekinthetetlen hárommenetes küzdelmet mutattak be. Éva a "lábmunka" kifejezést sajátosan értelmezte, azaz lábbal, rúgásokkal próbálta távol tartani szilikonmelleitől a nála aktívabb ellenfelét, ami a bokszban, civilizált országokban általában tiltott, Aleska viszont úgy esett riválisának, mintha az felhörpintette volna a pulton hagyott koktélját, majd kéjes kacajokat hallatva kokettálni kezdett volna a vőlegényével. A volt pornóssal itt olvashat interjút.

Aleska Diamond Forrás: VolgyiAttila.hu

A két lányt csak az akadályozta meg abban, hogy kitépjék egymás haját, hogy kesztyűt kényszerültek viselni, amúgy a „dühös cicaharc" vagy az „ideges kalimpálás" kifejezésekkel lehetett volna leírni a szép tájon felvett csúnya eseményeket. „Én sok beteg dolgot forgattam már, de ez benne van a háromban" – derült Sebestyén Balázs a rúgkapáló, hadonászó lányok láttán, Vadon Jani pedig élete sporteseményeként aposztrofálta a fura dulakodást. Tiszta ütés legfeljebb egy-kettő lehetett, erre kár volt hosszan készülni, edzeni.

Baukó Éva balról Forrás: VolgyiAttila.hu

A harc verbálisan folytatódott a táborban, kiderült, hogy volt egy titkos paktum arról, hogy nem ütik egymás arcát, legalábbis szemből. A szópárbajba beszállt a szintén hamar bepöccenő Cooky, illetve az idegileg erősen terhelt Fekete Pákó, de mivel egyik sem beszéli tisztán a magyar nyelvet, mondandójuknak csak töredékét érthették a táborlakók. A dilinek nem volt vége, a bikinis nők mosdásának közeli és lassított mutatása, azaz szexizmus miatt protestáló hölgynézők kedvéért levetítették, amint a patakban a hiányos öltözetű Bunyós Pityu és a félmeztelen Pars Krisztián egymás hátát mossa vidáman, elégedetten vigyorogva – nos, ez is felírható a hazai tévézés legszürreálisabb pillanatai közé.

Az adás végén kiderült, hogy Nyertes Zsuzsa hagyja el a tábort, nem kell esőben, szélben egy nedves tisztáson vacognia – amikor a nevét meghallotta, úgy felvidult, mintha a nelspruiti plázában akciós krokodilbőr cipőre lelt volna. Nyertes az első két napot gyakori pityergéssel színesítette, azóta voltak jobb percei, de alapvetően szenvedett, úgyhogy jobb lesz neki egy johannesburgi hotelben.