Miért haragszik Ördög Nórára a TV2 stylistja?

Rising Star
Vágólapra másolva!
Két élő adás, két szörnyű ruha. Kinek áll ez érdekében?
Vágólapra másolva!

Szülés után tért vissza a képernyőre a műsorvezető, ez tiszta sor, de ettől még a Rising Star-ban eddig nem sikerült rendesen felöltöztetni. Az első élő adás során – amelyen énekes ugyan nem lépett fel, de így is megtelt a stúdió – talpig feketében volt, mintha egy temetésre igyekezett volna, noha épp egy hangos, vidám show nyitányára került sor. Majka a képen egy fejjel alacsonyabb, de ez a magas sarok miatt is lehet.

Forrás: TV2 sajtószoba

Az ünnepélyesnek szánt ruha mélységes komorságát, depressziós sötétségét különös kis gallérral igyekeztek ellensúlyozni, ez távolról csak fehérnek tűnt, valami kis fura dísszel, de közelebbről már látható, hogy bizony két hattyúról van szó. Indokolt, hogy két hattyú feje lógjon egy műsorvezetőn, egy bő egymilliós nézettségű show-ban? Vagy arra utalt ezzel a furfangos, szeleburdi stylist, hogy Nórának hattyúnyaka van?

Forrás: TV2

A második adás alkalmával csak egy picit jártunk jobban, mert ez a mellben leszorított, hasban kibuggyanó ruha semmiképp nem nevezhető telitalálatnak, és akkor még nem beszéltünk az érthetetlen kis masniról, amely újfent fekete, mint a kozmosz maga. A magas sarok maradt, de mint a harmadik fotón is megfigyelhető, Majkának lábujjhegyen kell állnia és úgy konferálnia, hogy ne tűnjön sokkal alacsonyabbnak, mint Ördög Nóra.

A show-t azonban jól vezették, erről itt írtunk.

Forrás: TV2