A szerény szépség nyerte a Celeb vagyok-ot

Molnár Andrea
Vágólapra másolva!
Véget ért a negyedik széria, 300 ember dolgozott rajta, közel egymillió voks érkezett szerdán este. Molnár Andrea győzött, nem nagy meglepetésre.
Vágólapra másolva!

400 ezer szavazat érkezett este tízig a Celeb vagyok, ments ki innen negyedik mentére, ekkor ki kellett esnie valakinek. A nézők három bátorságpróbát láthattak korábban, de igazából nem ezek döntöttek, Aleska lett a harmadik. „Nekem ez sikerélmény, bár örültem volna a koronának. Köszönöm a szavazatokat. Andi sokáig visszatartotta a személyiségét, csak az utolsó öt napban 'érkezett meg', Éva viszont végig adta magát" – mondta kiesése után.

„Éva nem gonosz, csak furfangos és fifikás, aki szereti a balhékat" – elemezte ellenfelét a táncoslány, aki végig visszafogott és békés játékos volt, megtette a kötelezőt, végzett a feladatokkal, de nem róla szóltak az összefoglalók. „Amikor először kibeszéltem Andit, rájöttem, hogy nagy baklövést csináltam. Tíz napig nem lehetett őt észrevenni, én pedig felhoztam" – ment bele egy kis múltelemzésbe a nagy stratégának nem nevezhető Éva.

Molnár Andrea Forrás: RTL Klub

A realityt természetesen Molnár Andrea nyerte, ahogy azt korábban többször is megtippeltük, így nem kell visszaadnunk valóságshow-szakértői aranydiplománkat. 950 ezer voks érkezett a neten, a műsor honlapján, miközben az Origón szavazóknál 66 százalékkal nyert Andi, úgy, hogy Charlie papagáj is kapott közel 20 százalékot. Éva egy késő esti műsorral vigasztalódott, ő vezeti majd a BeleValóVilág-ot Aurelióval.