Vége a TV2 Naplójának

Napló
Vágólapra másolva!
Megszűnik a TV2 riportmagazinja, a Napló. Az utolsó adást november 29-én láthatják a nézők.
Vágólapra másolva!

November 29-én utoljára láthatják a nézők a Naplót. A riportmagazin 1997 októbere, azaz a csatorna indulása óta fut a TV2-n, de programstratégiai okokból új időpontra került nyár végén, a Sztárban sztár foglalta el a helyét.

A Napló 17 év után véget ér, és november 29-én egy búcsúadással köszöni meg a nézők figyelmét.

Forrás: TV2

A műsor nézettségéről, történetéről itt írtunk hosszan, majd augusztusban kiderült, hogy napot vált és korábbi sávba kerül. A fordulat a tévéiparban jártas olvasóknak már előre jelezte, hogy ez a végjáték - és így is lett.

Egy emblematikus műsor vége

A Napló 1997 óta biztos pont volt a TV2 vasárnap estéiben, olyannyira, hogy a rivális RTL Klub egy évtizeden keresztül nem talált fogást rajta. Végül egy titkos csodafegyver, a Cobra 11 lett huzamosabb ideig ellenfele és legyőzője a riportműsornak, a német sorozat szárnyalását az RTL is ámultan nézte.

Majd a Való Világ 4, az Alekosz menyasszonyt keres jött, a blockbusterek, az X-Faktor és a VV5 gyengítettek a Napló nézettségi számain. A riportműsor már nem volt tehát az a biztos erő a vasárnap estében, így programpolitikai szempontból 2014 nyarának végén eljött az ideje elmozdításának.

Az új időpontra, a szombat délutánra a műsor viszont már drága volt, így nem volt meglepetés a döntés.

Bónusz: Nézze meg Vujity Tvrtkót sapka nélkül!