VV Dóri: Ha valaki nagyon felhúz, el szokott járni a kezem

VV Dóri, VV, Való Világ 7
Vágólapra másolva!
A 29 éves szőke lány azért jelentkezett az RTL II valóságshow-jába, hogy megismerjék az emberek, mindennél fontosabb számára a hírnév. Címlaplányként ismerős lehet, aktjaira a legbüszkébb, de thai-box tudását is szívesen bemutatja, ha valaki beszól neki a Való Világ 7 villájában. Az Origo meglátogatta beköltözés előtt.
Vágólapra másolva!

Hét évvel ezelőtt, 22 éves korában készült róla az első meztelen fotó egy újság számára, azóta is többször szerepelt férfimagazinok címlapján, és több hostess munkát is vállalt az elmúlt időszakban. "Szerencsére nagyon sok felkérést kapok, jól meg tudok élni, de szeretnék még ismertebb lenni, ezért jelentkeztem a Való Világ-ba. Hirtelen haragú vagyok, sokszor csúnyán beszólok másoknak, és leginkább akkor pöccenek be, ha valaki a foglalkozásom miatt szól be nekem valamit. Úgy gondolom, hogy származás, identitás vagy szakma miatt lenézni a másikat nagyon csúnya dolog, ha bárkitől negatív megjegyzést kapok, akkor nem hagyom szó nélkül."

VV Dóri a beköltözés előtt Forrás: RTL Sajtóklub

Thai-boxol, és ha kell, odaüt másoknak, így sajnálja, hogy a szabályzat tiltja a verekedést a villa falain belül. "Ez az egyetlen hobbim, de nagyon kell figyelnem magamra, nehogy kárt tegyenek bennem. A testemből élek, így nagyon kell rá vigyáznom. Bár a tehetségem meglenne ahhoz, hogy versenyszerűen sportoljak, a félelem gátol benne, úgyhogy csak szórakozásból thai-boxolok. Volt olyan, hogy nem bírtam lábra állni a fájdalomtól, és kék-zöld foltokat is szereztem már, de nagyobb baleset szerencsére még nem ért. Ha valaki nagyon felhúz, el szokott járni a kezem, de erre bent remélhetőleg nem lesz példa, mert akkor kitiltanak a játékból" - mesélte.

Ha felhúzzák, gyakran eljár a keze Forrás: RTL Sajtóklub

A VV7 játékosán több szépészeti beavatkozást hajtottak már végre, megcsináltatta a melleit és a száját, sőt fenékimplantátuma is van. Biztosan láthatják a nézők ruha nélkül a következő napokban, bár néha szégyellősnek érzi magát. "Az tuti, hogy fürdőruha nélkül fogok fürdeni, mint minden normális ember, ez nem fog gondot okozni. Hogy egyébként mennyit mutatok meg magamból, az attól is függ, hogy a többi játékos hogy viselkedik. Ha lazák lesznek és bevállalósak, akkor én is, de ha mindenki takargatja magát, akkor én sem fogok ruha nélkül mászkálni. Egyébként bulizós csaj vagyok, a piálásokból biztosan nem fogok kimaradni, és ha megtetszik egy srác, akkor bármit el tudok képzelni, nem fognak akadályozni a kamerák."