Bilincs, büntetés és Álon Dálon a VV-villában

VV7, itt az első páros
Vágólapra másolva!
Szexi tánc, masszírozások és riasztó ötlettelenség a Való Világban.
Vágólapra másolva!

„Hízásra hajlamos, pocakosodik, de én Álon Dálont faragok belőle" – jelentette be Fanni, Danit elemezve, ezzel megint csak arra kaptunk bizonyítékot, hogy nem a filmesztéták, bölcsészprofesszorok és agysebészek műsora a Való Világ. Az a VV7, amely harmadik adása meglehetősen laposra sikeredett: volt benne némi kölcsönös masszírozás, kisebb sértődés (a könnyen befolyásolható Dóri ágyat váltott, ezt Vikcsu erősen nehezményezte), a szerkesztők pedig talán indokolatlanul korán bevetették a kötelező szexi táncversenyt, amely végén mindkét nem képviselőinek határozni kellett arról, hogy ki volt a legjobb a másik csapatban.

Ez vizuálisan persze ez jó, praktikus elem, de tán nem kellett volna már a harmadik adásnapon bevetni, úgy, hogy a teljes banda fele ott sincs. Mit eszelnek ki a századik napra?

VV7, itt az első páros Forrás: RTL Sajtóklub

Az Alain Delonnal nem túl közeli kapcsolatban lévő Fanni nyert a lányok közül, Laci a fiúknál, nekik kellett volna együtt aludniuk az instrukciók szerint, de erre fittyet hánytak. A szerkesztők büntetést eszeltek ki, összebilincselték őket, így kellett eltölteniük egy napot. A korábbi VV-sorozatok mindegyikében volt már ez az elem, reméljük, eredeti, friss ötletekkel is előrukkolnak a kreatívok.

Dani ébredezik Forrás: RTL Sajtóklub

Más nem is nagyon történt az összefoglalóban, úgyhogy mehetett be Maci, egy jóindulatú, normális lelkű, ámde 191 kilós férfi, néztek egy nagyot a bentiek, akiknél láthatóan fontosabb a külső, mint a jellem. Tizenkettőig biztos felmegy a létszám, utána még az is elképzelhető, hogy a két leghaloványabb, legsótlanabb arcot lecseréli az RTL II, és beküld két, izgalmasnak hitt karaktert. Most tehát nyolc játékos van benn, szavazzon:

VV Laci mereng Forrás: RTL II