Közös műsort kapott Horti Gábor és Fiala János

2014.11.18. 11:35

Horti Gábor és Fiala János mérik össze erejüket a SportKlub új műsorában, a Ki a Jani? című vitamagazinban minden szerdán.

„Barátnőm aggódott, azt mondta, hogy Hortival nem jövünk majd ki egymással, mert ő egy harsány, kemény alak. Ehhez képest igen barátságos volt, talán elő tudtam hívni egy olyan oldalát, amelyet eddig kevesen ismertek" – mondta Fiala János.

A rádiós, tévés műsorvezetőt, publicistát a lánya inkább a televíziózástól óvta. „Azt kérdezte, hogy vajon most hány adás után rúgnak ki. Erre nem tudom a választ, de egyelőre határozottan szimpatikus a SportKlubos társaság" – mondta.

Fiala János, Horti GáborForrás: SportKlub

Fiala amúgy nézőként is aktív, fradista, napi szinten követi az eseményeket. „Nem akarok külön készülni, ebben a műsorban én leszek a kívülálló. Két dolog jellemzi az életemet, a dafkeség és a helykeresés. Előbbiről csak annyit, hogy eddig is szívesen vitáztam a sportújságírókkal, utóbbi pedig főleg a kíváncsiságból fakad" – jelezte.

Horti Gábort már jól ismerik a SportKlub nézői, azt ígéri, Fialával szemben sem fogja majd vissza magát. „Izgalmas kihívás számomra az új műsor, kíváncsian várom milyen lesz együtt dolgozni a média egyik fenegyerekével. Róla köztudott, hogy mindenről megvan a saját véleménye, de így vagyok ezzel én is. Lehetséges, hogy kiderül: mégsem János a Jani" – közölte. A műsor szerdánként 19:30-tól a SportKlubon látható.