VV Dani: Nem minden villalakó hülye

Való Világ, VV7, VV Dani
Vágólapra másolva!
A joghallgató srác nehezen mondta el értelmiségi szüleinek, hogy részt vesz az RTL II valóságshow-jában és VV Daniként lesz látható a képernyőn. A Való Világ 7 játékosa lusta és rendetlen, ki nem állhatja a rendmániás embereket, és küldetésének érzi, hogy bebizonyítsa: nem minden villalakó hülye. A VV játékosa a beköltözés előtt mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Kihívásként élte meg, mikor oda kellett állni a család elé a hírrel, hogy ő is beköltözik a villába, napjait pedig kamerák kereszttüzében tölti. "Értelmiségi családból származom, nagyon nehezen fogadták el a döntésemet otthon, szkeptikusan fogadta mindenki. Előre tudtam, hogy ez lesz, de küldetésemnek érzem, hogy bebizonyítsam a fanyalgóknak, hogy nem minden villalakó hülye. Engem ilyen kritika semmiképpen nem érhet, szeretném ezt a képet cáfolni. Taktikázni fogok kőkeményen, de a végleges tervem bent fog kialakulni, az erőviszonyok ismeretében módosítom."

A beköltözés előtt a stúdióban Forrás: RTL Sajtóklub

"Egyáltalán nem vagyok házias, nem főzök, nem takarítok, csak akkor mosogatok el, ha anyukám megkér. Ki nem állhatom a rendmániás, szabályokat állító embereket, én szabad szellem vagyok, akit nem lehet korlátozni. Ebből biztosan lesznek konfliktusok, de fel vagyok készülve. Kényelmes, hedonista típus vagyok, aki szereti élvezni az életet" - tette hozzá.

Nem zavarja a kamera, később műsorvezetőként szeretne az RTL képernyőjén maradni. "Szívesen vezetnék műsort, mindig vonzott a média világa, de jelenleg jogot hallgatok. Ez a harmadik évem, a műsor miatt passziváltattam a szemesztert, meg ki is ábrándultam kicsit a jogi egyetemből. Rájöttem, hogy nem ezzel akarok egész életemben foglalkozni, de nem azért mert rosszul ment, hanem azért, mert nem érzem közel magamhoz. Szülői nyomásra mentem a gimnázium után jogot hallgatni, jó voltam történelemből és magyarból, úgyhogy ez maradt. Be fogom fejezni, már nem hagyom veszni. A Való Világ és a műsorvezetővé válás a szívügyem, történelmet írni megyek be a villába."

VV Dani első nap a villában Forrás: RTL Sajtóklub

Legnagyobb őrültség volt az életében, mikor fél éven keresztül eljátszotta otthon a szüleinek, hogy egyetemre jár, közben pedig kerülte az előadásokat. "Még azt is eljátszottam, hogy bemegyek vizsgázni, pedig nem volt aktív a félévem. A szüleim erről nem tudtak, később meg is bántam, hogy nem mondtam el nekik, az iskolakerülés pedig jól is jött. Útkeresésben voltam az elmúlt időszakban, de úgy érzem, ezzel a valóságshow-val megtaláltam, amit szeretnék. Sokat fogok bulizni, és remélem lesznek picsásabb típusú lányok a játékosok között, mert őket nagyon kedvelem."

Szavazzon: