Agresszivitás miatt kizártak egy Való Világ-jelöltet

Lilu, Istenes Bence
Vágólapra másolva!
Több szűrőn átment, egy pszichológus szerint nagy baj lett volna, ha bekerül.
Vágólapra másolva!

„Sajnálattal közlöm, hogy kizártak a játékból, mert kaptunk egy új pszichológust, aki újra megvizsgált. Állítása szerint agresszív lennék, nem bírnám a játékot. Szóval, ne várjatok arra, hogy látni fogtok a tévében! Nem szeretném, ha most rám írjatok, senkivel nem szeretnék beszélni, kell egy pár nap, hogy ezt a hírt feldolgozzam" – írta Facebbok-oldalára Tünde.

A Bors szerint ön- és közveszélyesnek minősítették, pedig nyáron pedig minden apró részletben megegyezett a produkció munkatársaival, kisfilmet forgattak róla, részt vett a hivatalos fotózáson is, még szerződést is kötöttek vele, bár a neki járó példányt nem kapta meg.

Lilu, Istenes Bence Forrás: RTL II

Az RTL II is reagált az esetre: „Ő is mint, minden Való Világ-játékos részt vett orvosi és egyéb teszteken, akár egy pályaalkalmassági vizsgán. Tünde sajnos elbukott, a pszichológusok szúrták ki, de a részletekről titoktartási kötelezettségünk miatt nem beszélhetünk. Esete nem különleges, a VV történetében ez már többször előfordult. Most is fel voltunk rá készülve, így Tünde helyét más játékos vette át. A játékosok szerződése pedig egyértelműen leírja, hogy a beköltözésig a produkció bármikor megváltoztathatja a döntését."

Szavazzon: