Az RTL lecserél egy villalakót

Ismerkedési fázis, VV7
Vágólapra másolva!
A Való Világ 7-ből szerdán már kiesik egy ember, a helyére újat küldenek.
Vágólapra másolva!

Az RTL II valóságshow-jában szerdán este cserére kerül sor: a legkevesebb rokonszenvszavazatot kapott villalakó kénytelen elhagyni a műsort, neki csak pár nap jutott tehát, a fődíjat pedig biztosan bukja. A helyére a szerkesztők új embert küldenek, olyat, aki hátránnyal indul, mert ellenségesen fogadják majd, így nehéz lesz beilleszkednie, de egyben előnnyel is, mert látott már pár adást kinn, és tisztában van az erőviszonyokkal.

Ismerkedési fázis, Laci és Fanni Forrás: RTL II

Az előző Való Világban is volt ilyen, akkor Alexa esett ki villámgyorsan, alig tíz nap után. A VV5-ben is előfordult hasonló csere, akkor Melinda és Bandi, a szűzfiú lett kitéve hamar, helyükre Shadi és az ügyvédnő, Eszter jött.

Az Origo is megszavaztatta olvasóit arról, hogy kivel bírnának ki egy napot bezárva egy szobába. 3155 voks érkezett, a legtöbben Fannival (27%) és Dórival (24%) lennének együtt, Vikcsu, Laci és Dennis viszont elég hátul végeztek – igaz, ekkor még csak nyolcan voltak benn az objektumban, azóta érkezett négy új játékos, így az erőviszonyok is borultak.