Nők a magyar hangok mögött: Kisfalvi Krisztina

Kisfalvi Krisztina
Vágólapra másolva!
Kisfalvi Krisztina hangja közismert a hazai film- és sorozatnézők körében, a 24-ben ő volt Nina Myers, a Castle-ben Kate Beckett, az Aliasban az abszolút főszereplő, Sydney Bristow. Jennifer Garner és Hilary Swank is hozzá köthető, ahogy számos más világsztár is. Szinkronos sorozatunkban róla mutatunk képeket.
Vágólapra másolva!

„Nyilván ha jóval kevesebb munkám van, akkor mindig elsősorban magamban keresem a hibát. Ilyenkor azt gondolom, hogy biztos azért, mert rossz vagyok, mert nem vagyok tehetséges, és ez az érzés ugyanúgy mindenre rátelepszik, a külsőmre is. Tudom, hogy nemcsak én vagyok ezzel így, hanem nagyon sokan a kollégák közül is, és nem tudjuk, hogy miért történik. A stúdiók, a gyártásvezetők, akikkel beszélgetünk, mindenki azt mondja, hogy állandóan csak az ismétlések mennek. Rendes, egész estés filmekből, sorozatokból is szinte alig készül új" – mesélte az Origónak kicsit szomorkásan a színésznő.

Fotó: Bielik István - Origo

Otthon szerencsére minden rendben van, boldogan él együtt párjával, aki megismerkedésükkor még nem tudta, mit dolgozik leendő kedvese. „Az volt az érdekes, hogy amikor elkezdtem mutogatni neki, akkor mondta-mondta a filmeket, de nem kapcsolta össze az agyában, hogy az adott karakter hangja én vagyok. Aztán persze jött a csodálkozás, mára pedig teljesen Castle-rajongó lett. Be van állítva a sorozat, föl kell venni, és amikor hazajön este, munka után, akkor a Castle-t azonnal meg kell nézni" – mondta párjáról.

Fotó: Bielik István - Origo

„Abszolút támogat az ilyen helyzetekben, mindig mellettem van. Az ember a mindennapokban érzi, hogy mennyire nőként tekintenek rá, és ha tényleg így a tenyerükön hordozzák, az már önmagában is önbizalmat ad." Amikor pedig ezt a szeretetet a barátoktól, kollégáktól is visszakapja, Krisztina a világon a legboldogabb. „Mindenki áradozik rólunk, hogy milyen cukik vagyunk együtt, és ez hihetetlenül jó érzés. Eddig is mindig mondták, hogy mindig olyan vidám vagyok, velem mindig olyan jól lehet beszélgetni, de ez most nyilván még egy plusz dolgot hozzáad a kisugárzásomhoz."

Fotó: Bielik István - Origo

A jövőbeli terveire vonatkozó kérdésre azonban kitérő választ adott. „Úgy érzem, hogy a színház most szinte teljesen reménytelen. Illetve van valami terv, de ez még annyira kezdetleges, hogy nem szívesen beszélnék róla. Drukkolni persze lehet!"

Kisfalvi Krisztina Fotó: Bielik István - Origo
Fotó: Bielik István - Origo
Fotó: Bielik István - Origo
Fotó: Bielik István - Origo
Fotó: Bielik István - Origo
Fotó: Bielik István - Origo
Fotó: Bielik István - Origo
Fotó: Bielik István - Origo
Fotó: Bielik István - Origo

Sorozatunkban egy kicsit más oldalról mutatjuk meg azokat a színésznőket, akiknek a hangját naponta hallhatjuk. A mikrofontól, a monitorok vibrálásától eltávolodva hívtuk el a szinkronszakma legszebbjeit egy sétára: Molnár Ilona, Zakariás Éva, Dögei Éva, Zsigmond Tamara, Pikali Gerda, Bogdányi Titanilla, Bertalan Ági, Vadász Bea, Németh Borbála, Major Melinda, Urbán Andrea, Kovács Nóra, Kiss Virág és Törtei Tünde, majd Czető Zsanett jött velünk korábban. Cikkeinket és képeinket itt találja.

Trencsényi Ádám