Folytatódnak a párbajok a Rising Starban

Szabó Anita, Rising Star
Az énekesnő mindenkitől tart
Vágólapra másolva!
A nézők által kiválasztott 24-es mezőnyből már csak 18-an vannak versenyben, 6 énekesnek fix helye van, 12-en pedig a következő élő adásban énekelnek a továbbjutásért. Vasárnap párbajadással folytatódik a TV2 tehetségkutatója, a döntés pedig ezúttal is a nézők kezében lesz: a párbajokból az jut tovább, aki magasabb százalékot ér el, mint az ellenfél.
Vágólapra másolva!

Múlt vasárnap lement az első párbajadás, akkor Czibi Norbert, Fehérvári Gábor Alfréd, Kovács Gyopár, Palmer Izsák, Singh Viki és Szén Alexandra jutottak tovább a nézői szavazatok alapján. A második körben Orsovai Renáta Gondi Helénnel, a Sárközi testvérek Benyvel és Michellel párbajoznak, Heiser Ádám Szabó Anitával, Fórizs Olivér pedig Péter Srámekkel csap össze. Király Martina Udvarias Anna ellen énekel majd, Ádám Krisztián pedig Mráz Anitát igyekszik kiütni vasárnap a versenyből.

A The Voice-ban feltűnt Heiser Ádám Mező Misi szerint sokat fejlődött, KERO szerint azonban elég színpadias, nem valósak az érzelmei. "Engem doppingol a versenyhelyzet, mert egészségesnek dolognak tartom, főleg mikor ilyen zenészek és énekesek vannak a háttérben. Minek tojjon be az ember, minek legyen bármi negatív vonzata ennek? Az ember odamegy és teszi a dolgát, ha már itt vagyunk, csináljuk."

Heiser Ádám nem először tűnik fel a képernyőn Forrás: EVA/Eva

Szabó Anita mindenkitől tart, nem csak párbajellenfelétől, szerinte csak erős versenyzők kerültek be a mezőnybe. A Rising Star miatt érkezett Budapestre, megszokta a nagyvárost, és már két költözésen is túl van. "Úgy cipelem a bőröndöket, mint Jézus a keresztet" - mondta.

Az énekesnő mindenkitől tart Forrás: Istvan Ruff

Fórizs Olivér az Instagram segítségével jutott be a show-ba, számára hirtelen jött a szereplés, nem igazán tudott felkészülni, vasárnap azonban bizonyítani akar a Zámbó Jimmy dalokat éneklő Péter Srámek ellen.