Dermesztő képekkel promózzák Havas Henrik új műsorát

havas
Vágólapra másolva!
December 11-én debütál a Három menet Havas Henrikkel című műsor a SportKlubon, a műsorvezető minden héten más sportolót, sportvezetőt szembesít kérdésivel. 
Vágólapra másolva!

A díszlet, a cím és a műsor promóciós fényképei is arra utalnak, hogy nem kellemes csevegésekre, hanem komolyabb összetűzésekre számíthatnak a műsor nézői. Stílusszerűen egy szorítót rendeztek be Havasnak és az interjúalanyoknak.

"Könnyű egy pénzügyminiszterrel a költségvetésről vitázni, mert ő pontosan tudja, hogy mit akar mondani. Ezzel szemben egy középpályás nem biztos, hogy ennyire jól kommunikál. Egyre több az olyan sportoló, aki csak néhány begyakorolt sablont ismételget. A feszültségteremtésre utaztam egész életemben, kemény beszélgetéseket ígérhetek a SportKlubon" - mondta.

A Három menet Havas Henrikkel első adásában a műsorvezető Urbán Flóriánt fogadja. A beszélgetésben szó esik majd az egykori labdarúgó sokat támadott edzési filozófiájáról, de rátérnek a szintén nagy nyilvánosságot kapott politikai szerepvállalására is. A felek jó hangulatban hagyták el a szorítót, pedig olyan kényes témák is felszínre kerültek, mint az alkoholfogyasztás.

Havas Henrik egy szorítóban faggatja interjúalanyait Forrás: SportKlub