Újabb frontok nyíltak a Hajdú kontra Puzsér ügyben

Puzsér Róbert
Vágólapra másolva!
Puzsér ma reggel megdöbbent, jövő héten kétszer is mehet bíróságra.
Vágólapra másolva!

"Ma döbbenten szembesültem azzal, hogy Hajdú Péter nem egy, hanem mindjárt két új büntetőügyet is indított ellenem a januárban folytatódó polgári per mellé. Elképesztő, ahogy a hatóság asszisztál Hajdú jogi terrorizmusához, már-már zaklatással felérő bosszúhadjáratához. Ennek keretében december 16-ára és 19-ére is beidéztek újabb tárgyalásokra. Ha Hajdú és ügyvédje ilyen szorgalmasan körmöli a feljelentéseket, jövőre kénytelen leszek kivenni egy albérletet a Markó utcában" - írta oldalán a kritikus, a Csillag születik egykori zsűritagja.

"Félve merem csak megkérdezni: vajon hogy marad így ideje a nyomozóhatóságoknak a valódi bűncselekmények valódi elkövetőire? Vagy akár csak az olyan mindannyiunk életét megkeserítő pszichopatákra, akik rendszeresen parkolnak rokkant helyen, vagy zavaros körülmények között jutnak köztévés szerződésekhez?" - teszi fel a kérdést Puzsér.

Puzsér Róbert Forrás: Viasat3

Puzsér Róbert már korábban is gyakran támadta cikkeiben és Facebook-posztjaiban a TV2-nél producerkedő Hajdú Pétert, aki korábban csak szórványosan válaszolgatott. A levelezés 2014 elején látványosan felgyorsult, a felek majdnem napi szinten foglalkoznak a másik gyalázásával. Puzsér egy 2013 december végi írásában Hajdút szarkupacnak, gátlástalan pszichopatának és civilizációs ártalomnak nevezte, utóbbi idén január elején azzal vágott vissza, hogy ellenfelének az irigységtől fekélyes és torz a lelke, miközben egy antitelevíziós gyökér.

Kettejük vitáiról korábban itt írtunk, a fejleményekről megkérdeztük Hajdú Pétert, válaszával később bővítjük a cikket.