Csupaszív nyálgép ment vissza a VV7-villába

Ádám a VV7 új kiesője
Vágólapra másolva!
Jószívű, de nyálas embernek tartja legyőzőjét Ádám, az RTL II valóságshow-jának újabb kiesője.
Vágólapra másolva!

A Való Világ harmadik párbajának elején az állás 65,77% - 34,23% volt, végül az összecsapás győztese Robin lett, 64,22%-kal mehetett vissza a villába. „Itt vagyok, itt vagyok, a rohadt életbe!" – ordibálta kulturáltan, amikor visszakerült a bekamerázott objektumba, a társaság kétharmada vígan ölelgette.

„Meglepett, főleg a különbség. Robin csupaszív, de nyálgép srác, a nézőknek ő volt a szimpatikusabb, talán azért, mert nála azt hiszik, hogy kialakul egy szerelmi szál. A dóris vonal miatt maradt benn. Csalódott vagyok" – mondta a kiseső Ádám a BeleValóban, aki Lacitól búcsúzott el élő adásban.

Ádám a VV7 új kiesője Forrás: RTL II

„Robin volt velünk is egy csapatban, egy időben, ott lézengett. Dennis mű produkciói nem tetszettek, amúgy nem volt olyan, akit kerültem volna. Laci talán tart a következő párbajtól, Zsu vagy ő fog kimenni. Utóbbi folyton kavar, és mindig el tudja érni, hogy megkedvelik" – elemezte a bentieket.

Általános vélekedés, hogy „ezek csak henyélnek benn, cigiznek meg isznak", de Ádám szerint, aki nem egy nagy ivó, kifejezetten kevés a pia a villában. Ritkán és keveset kaptak, Laci javaslatára általában villámgyorsan meg is itták a szeszt, hogy az egy fejre jutó kis dózisnak hatása is legyen.