Majka leitta magát, Ördög Nóra időzavarba került

Kovács Gyopár bizonytalan volt ezen az estén
Vágólapra másolva!
Peter Srámek két hét alatt megtanult magyarul, a kissé dominás ruhába öltöztetett Ördög Nóra három évet tévedett, Pásztor Anna pedig Asterixre vette a figurát, már ami a kötelező fejfedőt illeti. A Rising Starban párbajozott Kovács Gyopár és Ádám Krisztián, a két hitehagyott énekesből az előbbi ment tovább.
Vágólapra másolva!

Kéthetes szünet után tért vissza a Rising Star a TV2-re, és kisebb bakikkal kezdődött a show. A fantasyfilmekbe illő, fekete cuccban feszítő Ördög Nóra azon lelkendezett, hogy mennyi mindent átéltek már a nézők tavaly, majd hozzátette, hogy „a java majd 2012-ben történik!" Majka pedig leitta a szürke garbóját fél perccel az élő adás előtt, amire a stylist állítólag menten ledermedt, de a két-három folt viszonylag gyorsan felszáradt a lámpák melegében. Megtudta továbbá a néző, hogy nagy csavar várható a jövő héten, és azt is, hogy 400 ezer letöltőnél jár az applikáció.

Pásztor Annának Asterix adta a tippeket Forrás: Facebook

Karácsony után vélhetően sokakat ki lehet kergetni a világból a Last Christmasszal, ezt az első fellépő, a most csak karaokeszinten teljesítő Peter Srámek sem merte elővenni, de a Wham! Wake Me Up-ját viszont igen. 73 százalékkal ment tovább, a zsűri mentette meg, egyedül Mező voksolt ellene. Utána Fehérvári Gábor Alfréd jött, de a produkció továbbra sem bír leszakadni a több hónappal ezelőtti zuhanyzós jelenetről, volt erről szó a felkonfban és Pásztor Anna kis elemzésében is, talán túl lehetne lépni ezen, a 75 százalékkal továbbjutó énekes sem akar örökké „az a tusolós srác" lenni.

Ádám Krisztián hitehagyottá vált első dala után, összeomolva nézett Forrás: Facebook

A Kiss From a Rose-zal, Seal dalával jött a fehér miniben fellépő Palmira, ő volt, aki vigaszágon került vissza a show-ba: most nem volt gondja, simán ment tovább, 79 százalékkal. Gondi Helén a Girl on Fire-t énekelte, és annak ellenére, hogy Kero szerint nagy volt a kiabálási index, 81 százalékkal ünnepelhetett, miközben Mező azon aggódott, hogy „mi lesz az ő kis jobb kezével". Ádám Krisztián most igen halovány volt, nem elég, hogy megkapta, hogy alacsony férfi (ami tény), de mellé még egy roppant szerény 44 százalékot is.

Kovács Gyopár bizonytalan volt ezen az estén Forrás: Facebook

„Nem adom fel, hiszen mindig küzdeni kell" – énekelte Caramel számát Kovács Gyopár elszomorítóan középszerűen, sikerült még egy 1 százalékkal Ádám Krisztián alá csúsznia, kapott is egy-két zsűritagtól. Udvarias Anna rutinos profiként lépett színpadra a New York, New York-kal, jó hangi adottságai ellenére nem kapta meg a 70-et, szemben Palmer Izsákkal, akit valamilyen különös okból istenít a zsűri. Czibi Norbert is könnyen ment tovább.

Palmer Izsák a zsűri nagy kedvence Forrás: Facebook

Singh Viki, aki kétségkívül jó énekesnő, és korábban már bizonyított, ezúttal fülsértő, rettentő dolgokat is művelt, amire mindenki összerezzenhetett, akinek hallása van, összességében azonban mégis tetszett a zsűrinek és a tévézőknek, mert 81 százalékot zsebelt be. Ez pikáns pillanat is volt, mert a Rising Starban a nagy ellenfél, az X-Faktor egy előadójának dala hangzott el, a Wolf Kati-féle Szerelem, miért múlsz? című szám.

Majka és Nóra egy órával a show előtt Forrás: Facebook

Gyopár választott ellenfelet, mint legkevesebb százalékot összegereblyéző fellépő. Bizonytalan és félénk volt, de a zsűri szerette – ellenfelét, Ádám Krisztiánt viszont csak ketten támogatták, és hiába jött a Majdnem szerelem volt című Máté Péter-slágerrel, elhullott.