Az Agymenők a Trónok harcát és a Walking Deadet is leverte

Big Bang Theory Agymenők
Vágólapra másolva!
Január 7-én 41. alkalommal osztották ki a People's Choice díjait, a legjobb tévésorozatnak az Agymenők bizonyult.
Vágólapra másolva!

A People's Choice Awardst 1975-ben alapították, és elvileg az emberek, a nagyközönség véleményét tükrözi: kezdetben a Gallup közvélemény-kutatása alapján osztották ki, majd éppen tíz éve, 2005-ben átálltak az internetes szavazásra.

A filmes és zenei kategóriák mellett a tévés teljesítményeket is elismerik, így a legjobb sorozatról is dönthettek a nézők - idén ez az Agymenők lett, olyan produkciókat utasítva maga mögé, mint a Trónok harca vagy a The Walking Dead. Az Agymenők-et egyben a legjobb, országos csatornán futó vígjátéksorozatnak is megszavazták, és innen került ki a legjobb komika, Kaley Cuoco is. Az ő párja, vagyis a legjobb vígjátéki színész a Glee-ből ismert Chris Colfer lett, a kábeles vígjátéksorozatok közül pedig a Melissa és Joey bizonyult a legjobbnak.

Az Agymenők még mindig menők Forrás: CBS

A drámai kategóriában a Grace klinika, illetve a Hazug csajok társasága kapta a legtöbb szavazatot, előbbi sorozatból pedig két színész, Ellen Pompeo és Patrick Dempsey is hazavihette a díjat. Elismerték még többek között a Castle-t és két főszereplőjét, A szépség és a szörnyeteg új sorozatváltozatát, valamint Ellen DeGenerest és Jimmy Fallont - a jelöltek és nyertesek teljes listája itt olvasható.