A TV2 műsorvezetőjének három műsort is ígért a csatorna, egyelőre azonban egyik indulása sem biztos. Kettőt költségmegszorítások miatt kellett visszamondani, egyről pedig nem született döntés, még mindig kérdéses, hogy elindítják-e.

A műsorvezetőt állandó szerződés köti a csatornához, tehát abban az esetben is megkapja a fizetését, ha nincs képernyőn. Bevett szokás ez a kereskedelmi csatornáknál, hiszen a vezetőség nem szeretné, ha munkatársuk más munka után nézne addig, amíg nem tudnak számára műsort biztosítani. Ha nem kap műsort Liptai Claudia, akkor sem tűnik el teljesen, hisz a Jóban Rosszban-nal továbbra is képernyőn lesz.

A TV2 nem adott pontos információt, csupán annyit nyilatkoztak, hogy látható lesz a TV2-n. "Az első fél év műsorterveit később hozzuk nyilvánosságra, így egyelőre nem árulhatunk el bővebb információt" - mondta el Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője a Blikknek.

Nem biztos, hogy műsorvezetőként számítanak ráForrás: Tv2

Liptai Claudiával az Origo is interjúzott, innen megtudhatja, miért épp ő lett a legérdekesebb személy a bulvárlapok számára, és arról is mesél, hogy miért írja C-vel keresztnevét.