Korlátlan mennyiségű szexpóz súlytalanság esetére

The Expanse
Vágólapra másolva!
Kijött egy előzetes a Leviatán ébredéséhez, a sci-fi rajongók örülhetnek.
Vágólapra másolva!

Kijött egy előzetes a 2015-re várt The Expanse című sorozathoz, amely a SyFy csatornára készül: a szaksajtót leginkább a rövid pillanatra látható űrbéli, így gravitáció nélküli aktus izgatta fel belőle. A széria a Leviatán ébredése című regény alapján íródik.

A cselekmény a jövőben, 200 év múlva játszódik, amikor az emberiség már meghódította a naprendszert, ám a kolóniák közötti kapcsolat gyakran feszült. A könyv tartalma szerint Jim Holden a Szaturnusz és az Öv között ingázó egyik jégbányász hajó tisztje. Amikor véletlenül rábukkannak egy elhagyott űrhajóra, a Scopulira, olyan titok birtokába kerülnek, amiért egyesek gyilkolni is hajlandóak, így olyan események láncreakciója indul el, amely kozmikus háborúhoz vezethet.

Főszereplő még Miller nyomozó, aki egy lány után kutat. Egyetlen lány után a több milliárd lakosú rendszerben, a szülei azonban dúsgazdagok, és mindig a gazdagok diktálnak. Amikor a nyomok a Scopulihoz és a lázadókkal szövetkező Holdenhez vezetnek, a szálak összefutnak - áll a leírásban.