Balhéi ellenére is hálásak Charlie Sheennek

Charlie Sheen
Vágólapra másolva!
Egyre valószínűbb, hogy Charlie Sheen benne lesz a Két pasi – meg egy kicsi fináléjában, a készítő, Chuck Lorre nyilatkozata legalábbis erre enged következtetni.
Vágólapra másolva!

Chuck Lorre is részt vett az amerikai tévékritikusok szövetsége által szervezett TCA Press Touron, ahol mindhárom futó sorozatáról, a Két pasi – meg egy kicsi-ről, az Agymenők-ről és a Mike és Molly-ról is beszélt. Az újságírókat és a rajongókat nem meglepő módon az érdekelte leginkább, hogy igazak-e a korábbi pletykák, miszerint Charlie Sheen is visszatér a Két pasi – meg egy kicsi fináléjára – annak ellenére, hogy a színész balhés körülmények között távozott, és a karakterét is kinyírták.

Reméljük, a fináléban ennél aktívabb lesz CBS

Lorre először úgy nyilatkozott, hogy a befejező résszel "mindenki nagyon elégedett lesz", később visszatért a kérdésre, és kifejtette, mit gondol. "Nem lenne helyénvaló, ha nem ismerném el azt a nem mindennapi sikert, amelyet Charlie-val értünk el. Hálás vagyok, mindannyian hálásak vagyunk a közreműködéséért. Csakis jó érzésem van azzal a nyolc és fél éves időszakkal kapcsolatban, amikor együtt dolgoztunk" – mondta, majd arról beszélt, hogy úgy akarja lezárni a sorozatot, hogy Sheen és Kutcher korszaka előtt is tiszteleg.

A fináléról pár napja Nina Tassler is beszélt a CBS részéről, ő még jóval homályosabban fogalmazott.